Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Public: Νέο κατάστημα στον Πειραιά


Η αλυσίδα Public κλείνει τα 4 χρόνια δραστηριοποίησης της στην ελληνική αγορά και επέλεξε να γιορτάσει με τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος στο κέντρο του Πειραιά, που έγιναν σήμερα, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για το 8ο κατά σειρά κατάστημα της εταιρείας το οποίο εντάσσεται στο αναπτυξιακό πλάνο που προβλέπει τη λειτουργία 20 καταστημάτων σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας, της Κύπρου και της Βουλγαρίας μέχρι το τέλος του 2012.
Το νέο κατάστημα, συνολικού ύψους επένδυσης...



5 εκατ. ευρώ και εκτάσεως 2.700 τ.μ, εκτείνεται σε 3 επίπεδα, και στεγάζεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Πειραιά, στο Πασαλιμάνι (στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 152-154), ενώ για τη λειτουργία του θα δημιουργηθούν 60 νέες θέσεις εργασίας.

Το νέο κατάστημα αποτελεί το πρώτο πολυκατάστημα ψυχαγωγίας στην ευρύτερη περιοψή του Πειραιά, παρέχοντας περίπου 150.000 επιλογές προϊόντων και υπηρεσιών σε: Εικόνα, ήχο, computer, gaming, κινητά, gadgets, παιχνίδια, μουσική, ταινίες, βιβλία, comics κ.α.

Παράλληλα, το Public του Πειραιά θα διαθέτει - όπως και αυτό του Συντάγματος - Public Café και αναγνωστήριο (reading lounge) στον τελευταίο όροφο του κτιρίου με... απρόσκοπτη θέα στο Πασαλιμάνι. Όπως και σε όλα τα καταστήματα Public έτσι και στον Πειραιά οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν πολλές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του έτους, ενώ συγκεκριμένα για τον μήνα Δεκέμβριο έχουν προγραμματιστεί 24 εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Ο κ. Ρόμπυ Μπουρλάς, γενικός διευθυντής της εταιρείας στη σχετική συνάντηση Τύπου ανέφερε: «Το 2009 κλείνει με μεγάλη αισιοδοξία καθώς, εκτός από τα 4 νέα καταστήματα που εγκαινιάσαμε κατά τη διάρκεια ενός αντικειμενικά δύσκολου οικονομικά έτους, σημειώσαμε και αύξηση πωλήσεων άνω του 20% ξεπερνώντας και τις αρχικές μας εκτιμήσεις για 50 εκ. ευρώ. Η επιβράβευση των πελατών μας δείχνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να αφουγκραζόμαστε την αγορά και τις πανευρωπαϊκές εξελίξεις στο retail έτσι ώστε να παραμείνουμε η πρώτη επιλογή των καταναλωτών ως πολυκατάστημα ψυχαγωγίας».