Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009

Αιχμηρή απάντηση της ΓΣΕΕ στο Βουρλούμη


Αγωγή εις βάρος της ΠΑΣΚΕ-ΟΤΕ κατέθεσε ο πρόεδρος της Δ.Σ. του οργανισμού, Π. Βουρλούμης, την οποία η ΓΣΕΕ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο ως αντιδημοκρατική και προκλητική απόφαση.
Ο κ. Βουρλούμης ζητά 1 εκατ. ευρώ!
«Ο κ. Βουρλούμης με την κίνηση αυτή (πρωτοφανή στα χρονικά και στην ιστορία του Συνδικαλιστικού Κινήματος της χώρας), ξεπέρασε κάθε όριο αντεργατικής και αντισυνδικαλιστικής συμπεριφοράς για κριτική που ασκήθηκε στα «έργα» και στις αποφάσεις του στον ΟΤΕ και κυρίως των προκλητικότατων BONUS του ίδιου, των Γενικών Διευθυντών και των «κολλητών» του, τα οποία κατήγγειλε η ΠΑΣΚΕ -ΟΤΕ.
Οι μηνύσεις, οι απολογίες, οι απειλές, η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί του κ. Βουρλούμη εδώ και μια πενταετία δεν...


του εξασφάλισαν την πολυπόθητη ασυλία στις λειτουργικές και επιχειρησιακές αποφάσεις του για τις οποίες είναι υπόλογος και κατηγορούμενος ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης ούτε του εξασφάλισαν την υποταγή και την περιθωριοποίηση του συνδικαλιστικού κινήματος του χώρου.

Με την απέλπιδα αυτή προσπάθεια ο κ. Βουρλούμης αναζητεί «ηρωική έξοδο» όμως αυτό δεν απαλλάσσει από τις ευθύνες τους το Ελληνικό Δημόσιο και την Deutsche Telecom, εκπρόσωπος των οποίων παραμένει ο κ. Βουρλούμης και οι οποίοι καλούνται να αποδοκιμάσουν αυτές τις συμπεριφορές του.

Σε κάθε περίπτωση σύσσωμο το Σ. Κίνημα της χώρας θα αποκρούσει και αυτές τις επιθέσεις και θα επιβάλει τον απόλυτο σεβασμό στις συνδικαλιστικές ελευθερίες και στα συνδικαλιστικά δικαιώματα όπως εξάλλου προβλέπονται από το Ν1264/82 και έχουν κατακτηθεί με μακροχρόνιους και επίπονους αγώνες των εργαζομένων», αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ.

Πηγή http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=87054&cid=4