Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Νεό επεισόδιο στη διαμάχη Πάγκαλου-ΚΚΕ


Σκληρή επίθεση στο ΚΚΕ, εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Μιλώντας σε επαρχιακό ραδιοφωνικό σταθμό, υποστήριξε ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, είναι συνιδρυτής της εταιρείας «Γερμανός» και έχει μετοχές σε αυτή. Σκληρή ήταν η απάντηση του ΚΚΕ, το οποίο κατηγόρησε τον πρώην Υπουργό ότι ψεύδεται.

Στο προσκήνιο και πάλι η αντιπαράθεση του Θεόδωρου Πάγκαλου με το ΚΚΕ.

Αφορμή νέες δηλώσεις του κ. Πάγκαλου σε Ραδιοφωνικό Σταθμό των Τρικάλων «Ράδιο Πρωινός» όπου επανέλαβε τους ισχυρισμούς του για εμπλοκή του Περισσού στην πώληση της εταιρείας «Γερμανός», Εφορία δεν κάνει έλεγχο στα οικονομικά του αλλά και ότι ποτέ η ΚΚΕ.

Αλλη μία σκληρή επίθεση κατά του ΚΚΕ εξαπέλυσε χθες ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Τρικάλων «Ράδιο Πρωινός».

«Πρόκειται για κολοσσιαίο σκάνδαλο, όπου εμπλέκονται και οι ηγεσίες του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ είναι συνιδρυτής του Γερμανού κι έχει σημαντικό συμφέρον στην αξιοποίησή του. Δεν ξέρω τι μετοχές έχουν και πόσες, αυτό θα πρέπει να το ανακαλύψουμε αφού παρέμβει ο ανακριτής και αφού πάει κάποτε η Εφορία στον Περισσό. Στον Περισσό ξέρετε δεν πάει ποτέ η Εφορία, η επαναστατική ασυλία του ΚΚΕ επεκτείνεται και στις εφοριακές σχέσεις και στην υποχρέωση του φόρου », τόνισε.