Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Εξεταστικές επιτροπές προανήγγειλε ο Παπανδρέου

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της zougla.gr ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη σημερινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στο προεδρικό Μέγαρο, ενημέρωσε τους παρισταμένους πως προτίθεται να προχωρήσει σε σύσταση εξεταστικών επιτροπών, για όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει.
Ο κ. Παπανδρέου αιφνιδίασε τους συνομιλητές του, αναγγέλλοντάς τους, ότι από τούδε και στο εξής θα έχει και η αντιπολίτευση δικαίωμα στη σύσταση επιτροπών με τον μίνιμουμ αριθμό των 120 βουλευτών, που σημαίνει πως εάν συμπράξουν κόμματα της αντιπολίτευσης θα μπορούν να συστήσουν αυτά, εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή.
Στο σημείο αυτό ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, φέρεται να ρώτησε τον πρωθυπουργό, εάν στις εξεταστικές επιτροπές των οποίων τη σύσταση σχεδιάζει να προτείνει, συμπεριλαμβάνεται και η υπόθεση του Χρηματιστηρίου. Ο κ. Παπανδρέου απάντησε «Ναι, συμπεριλαμβάνεται και η υπόθεση του Χρηματιστηρίου, το έχουμε πει αυτό».