Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Θυελλώδεις νοτιάδες στο Αιγαίο


Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπονται για την Δευτέρα στις Κεντρικές στις Βόρειες και στις Δυτικές περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες και μετά θα ενταθούν κυρίως στην Βόρεια χώρα. Χιονοπτώσεις θα...
σημειωθούν στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας και από το απόγευμα και μετά σε περιοχές της Μακεδονίας της Ηπείρου αλλά και της Θράκης με πιό χαμηλό υψόμετρο. Περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα Δυτικά και Κεντρικά ηπειρωτικά.
Άνεμοι
Οι άνεμοι θα πνέουν στο νότιο Αιγαίο από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8 Beaufort στο κεντρικό Αιγαίο από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά, και τα 7 Beaufort ενώ στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και φτάσουν και τα 6 Beaufort . Στο Ιονιο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort.
Θερμοκρασία
H θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση άνοδο και θα φτάσει στα Βόρεια τους 9 βαθμούς στα Κεντρικά τους 14 στα Δυτικά τους 15 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 17.
meteo-news
Αναρτήθηκε από troktiko στις 9:07 π.μ.