Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009

Χαλάει από σήμερα ο καιρός - Πρωτοχρονιά με καλοκαιρία


Πτώση της θερμοκρασίας από το απόγευμα με βροχές στα δυτικά και βόρεια και 8 μποφόρ στο Αιγαίο.
Σε Μακεδονία, Θράκη και Ηπειρο προβλέπονται καταιγίδες το πρωί και το βράδυ ενω αργά τη νύχτα θα πέσουν χιόνια στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας. Πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται απο το απόγευμα.
Στη δυτική Ελλάδα αναμένονται βροχές σε βόρειο Ιόνιο και δυτική Στερεά και καταιγίδες στα βορειοδυτικά.Καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν και στη Θεσσαλία τη νύχτα. Στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές βροχές.
Για τη Δευτέρα προβλέπονται αρχικά...νεφώσεις με βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, καταιγίδες στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας χώρας.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα.

Την Τρίτη αναμένονται ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα νότια ενω τη νύχτα στη Δ. Μακεδονία και την Ηπειρο θα σημειθεί παγετός.

Για την Τετάρτη προβλέπονται πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια και ομίχλη τις πρωινές ώρες.

Στην Πέμπτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ενω υπάρχει πιθανότητα βροχών τη νύχτα στα βορειοδυτικά. Νοτιάδες μέχρι 7 μποφόρ στα πελάγη.