Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Cosmote: 11 χρόνια μηνύματα αγάπης για τα παιδιά


Σε φορείς που παρέχουν φροντίδα και υποστήριξη στα παιδιά θα διαθέσει και φέτος η Cosmote σημαντικό μέρος των εσόδων από τα SMS της Πρωτοχρονιάς. Πρόκειται για τον παραδοσιακό πλέον θεσμό αγάπης, που με τη θερμή υποστήριξη των πελατών της εταιρείας, συνεχίζεται για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής Υπευθυνότητας.
Η Cosmote στηρίζοντας σωματεία που φροντίζουν το παιδί σε όλη την Ελλάδα, θα διαθέσει φέτος μέρος των εσόδων από τα γραπτά μηνύματα που θα σταλούν από τις 00:00 έως τις 07:00 το πρωί της Πρωτοχρονιάς, στους εξής φορείς:




- Φίλοι κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά»
- Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών
- ΕΛΕΠΑΠ
- Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»
- Μη κερδοσκοπική οργάνωση «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ»
- Φιλανθρωπικό ίδρυμα και φιλανθρωπικό σωματείο «ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ» - Θεσσαλονίκη
- Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» - Κέρκυρα

Επιπλέον, η Cosmote θα προσφέρει σε κοινωφελή οργανισμό για το παιδί, το ποσό που θα αντιστοιχούσε στην αγορά επιχειρηματικών δώρων για τα Χριστούγεννα. Το σωματείο που έχει επιλεγεί για το 2010 είναι ο Σύλλογος γονέων-κηδεμόνων και φίλων ατόμων με ειδικές ανάγκες επαρχίας Νάξου. Με το μήνυμα «Βλέπουμε τον κόσμο όπως εσύ, γεμάτο αγάπη» η εταιρεία ενημερώνει το κοινό για το θεσμό με μία πρωτότυπη και τρυφερή διαφημιστική καμπάνια.

Τις ίδιες αρχές και αξίες καθώς και το όραμά της για κοινωνική ανάπτυξη και πρόοδο σε όλα τα επίπεδα, η Cosmote φροντίζει να μεταφέρει και στις θυγατρικές της. Στο πλαίσιο αυτό, αντίστοιχη πρωτοβουλία έχουν αναλάβει η Cosmote Ρουμανίας καθώς και η ΑMC στην Αλβανία.