Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Παραιτήθηκε o Hamid Akhavan από την Deutsche Telecom μετά από 8 χρόνια


Ένα έμπειρο στέλεχος της Deutsche Telecom στην έδρα της στη Γερμανία, ο Chief Operating Officer (COO) Hamid Akhavan, πήρε την απόφαση μετά από 8 χρόνια επιτυχούς σταδιοδρομίας στον γερμανικό κολοσσό να αποχωρήσει οικειοθελώς. Και ενώ το εποπτικό συμβούλιο της εταιρείας θα συνεδριάσει για την αποχώρησή του τον Φεβρουάριο τού 2010, τα ανώτερα στελέχη της Deutsche Telecom μόνο....



καλά λόγια είχαν να πουν για τον τέως συνεργάτη τους, ο οποίος κατά τα λεγόμενά τους προσέφερε τόσα πολλά στο μέλλον της γερμανική εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Deutsche Telecom René Obermann μίλησε με εξαιρετικό σεβασμό για τον Hamid Akhavan και δεν ξέχασε μάλιστα να υπερτονίσει την ηγετική θέση που έλαβε ο τελευταίος στην ίδρυση της νέας γενιάς κινητών δικτύων NGMN, έργο που έφερε την Deutsche Telecom σε συνεργασία με εταιρείες όπως η Google και η Apple.

Πάντως η διακοπή της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να δείχνουν πέρα από ικανοποιημένες από αυτήν τη μακροχρόνια συνεργασία και να ανταλλάζουν εκατέρωθεν ευχές για ένα ακόμη πιο δημιουργικό μέλλον.

Στο βιογραφικό του θα παρατηρήσουμε την πολυσχιδή δραστηριότητα του Hamid Akhavan ο οποίος, ξεκινώντας από από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια (Caltech), με πτυχίο Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών, από το 2001 έως το 2009 παρείχε άψογες υπηρεσίες στους τομείς της τεχνολογίας, πληροφορικής, Προμηθειών, International Sales και Διεθνούς Μάρκετινγκ της Deutsche Telecom.