Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009

ΟΤΕ: Νέο οn-line οικολογικό παιχνίδι


Ένα διαδραστικό on-line παιχνίδι, δημιούργησε, για τρίτη χρονιά ο ΟΤΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Σχέση Ευθύνης». Το φετινό παιχνίδι έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με την επίδραση που έχουν στο περιβάλλον οι καθημερινές του συνήθειες, δηλαδή το περιβαλλοντικό αποτύπωμα που «αφήνει».
Συγκεκριμένα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ote-ecogame.gr, οι επισκέπτες καλούνται να απαντήσουν σε...10 ερωτήσεις σχετικά με τoν τρόπο που πραγματοποιούν καθημερινές δραστηριότητες. Με κάθε απάντηση λαμβάνουν χρήσιμες συμβουλές με σκοπό τη μείωση των επιπτώσεων που έχουν οι πράξεις τους στο περιβάλλον, καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Στο τέλος του παιχνιδιού μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Παράλληλα, ο ΟΤΕ, για την περίοδο 2009-2011, έχει ήδη ξεκινήσει την αναλυτική καταγραφή του δικού του «οικολογικού αποτυπώματος» πανελλαδικά, με στόχο να μετρήσει τη συνολική επίδραση που έχει η λειτουργία της εταιρείας στο περιβάλλον, καθώς και να προχωρήσει στην υιοθέτηση αποτελεσματικότερων πρακτικών και πολιτικών φιλικών προς το περιβάλλον.