Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Στην τελική φάση η έρευνα για την εξαγορά του «Γερμανού»


Ολοκληρώνεται η κύρια ανάκριση όσον αφορά την εξέταση μαρτύρων για την εξαγορά της αλυσίδας καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών «Γερμανός» από την Cosmote, η οποία διενεργείται από τον 20ό τακτικό ανακριτή, Απ. Ζαβιτσάνο.

Το μόνο που απομένει είναι ο ανακριτής να λάβει καταθέσεις από μέλη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι του 2008, η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκηση ποινική δίωξη για την υπόθεση της εξαγοράς της εταιρείας «Γερμανός» από την «Cosmote, το Μάιο του 2005. Μεταξύ άλλων, στα αδικήματα για τα οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη, περιλαμβανόταν και αυτό της χειραγώγησης αγοράς από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Γι’ αυτό το σκέλος της υπόθεσης είχε επιληφθεί και η Επιτροπή Κεφαλαιογοράς. Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης μαρτύρων, ο κ. Ζαβιτσάνος θα προχωρήσει στην αποστολή κλήσεων σε απολογία των εμπλεκόμενων στην υπόθεση, που θα βρεθούν ενώπιόν του με την ιδιότητα του κατηγορουμένου. Υπενθυμίζεται ότι η ποινική δίωξη που ασκήθηκε από την Εισαγγελία αφορούσε πέντε κακουργήματα και στρεφόταν κατά της ηγεσίας του ΟΤΕ, μελών του Δ.Σ. της Cosmote, του προέδρου και του Δ.Σ. της εταιρείας «Γερμανός», ιδιωτών και χρηματιστών που ενεπλάκησαν στην εξαγορά.

Από http://www.apogevmatini.gr