Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Ασφαλιστικά μέτρα του ΟΤΕ κατά της Forthnet Για δυσφημιστική καμπάνια εναντίον του πρώτου.


Την άμεση και έντονη αντίδραση του ΟΤΕ προκάλεσε η καμπάνια που έχει ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα η Forthnet και η οποία, σύμφωνα με τη διοίκηση του ΟΤΕ, είναι άκρων δυσφημιστική για τον Οργανισμό.

Για το λόγο αυτό ο ΟΤΕ κατέθεσε άμεσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία υποχρεώνει την εταιρεία Forthnet να αποσύρει από το site της το συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου και να μην αναρτήσει άλλο κείμενο στον Τύπο ή στο διαδίκτυο με το ίδιο περιεχόμενο μέχρις ότου εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα.

Επειδή όμως

η Forthnet, παρά την απόφαση του πρωτοδικείου δεν έχει συμμορφωθεί, ο ΟΤΕ ζήτησε την παρέμβαση της εισαγγελίας προκειμένου, όπως αναφέρει, να διασφαλιστεί η νομιμότητα. Πάντως έως το απόγευμα το συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου δεν είχε αποσυρθεί από το site της Forthnet.

Στην ανακοίνωση του ο ΟΤΕ δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε, στο πλαίσιο του κακώς νοούμενου ανταγωνισμού, να χρησιμοποιεί παράνομα και να δυσφημεί το όνομα και τις υπηρεσίες του ΟΤΕ.

Υπενθυμίζεται ότι από την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 27 Μαΐου, η Forthnet, έχει αναρτήσει ένα δελτίο Τύπου, με το οποίο καλεί τους πολίτες να γίνουν συνδρομητές της εταιρίας, παρέχοντάς τους για έξι μήνες είτε 200 δωρεάν λεπτά το μήνα αστικές και υπεραστικές κλήσεις, είτε απεριόριστο broadband ADSL έως 24Mbps, με τιμή 14,75 ευρώ το μήνα, όσο είναι το πάγιο του ΟΤΕ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, το επίμαχο Δελτίο Τύπου και το χαρακτηρίζει «πάγιο για το τίποτα», αφού όπως επισημαίνει δεν παρέχει καμία απολύτως υπηρεσία.

www.kathimerini.gr