Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2009

Sony Ericsson: Προβλήματα για τα Satio & Aino στην Μ. Βρετανία


Προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Sony Ericsson με την κυκλοφορία των Satio και Aino στην βρετανική αγορά. Συγκεκριμένα, οι δύο μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής πώλησης της χώρας, η Carphone Warehouse και η Phones 4U, ανέστειλαν προσωρινά την διάθεση του Satio ύστερα από αρκετές επιστροφές που σημειώθηκαν από αγοραστές. Η αιτία έχει να κάνει με δυσλειτουργία του λογισμικού, η οποία προκαλεί την απενεργοποίηση του τηλεφώνου όταν ο χρήστης προσπαθεί να «μπει» σε συγκεκριμένες εφαρμογές, κάτι που δεν μπορεί να...


λυθεί με over-the-air αναβάθμιση. Για να επιλύσουν το πρόβλημα, τόσο η Carphone Warehouse όσο και η Phones 4U, θα προσφέρουν νέες συσκευές στους πελάτες τους ενώ ο κ. Richard Dorman εκ μέρους της Sony Ericsson δήλωσε ότι το πρόβλημα θα έχει λυθεί μέχρι τα Χριστούγεννα.

Στην περίπτωση του Aino, προβλήματα με το interface της οθόνης αφής οδήγησαν την Carphone Warehouse αλλά και διάφορες άλλες εταιρείες λιανικής να αποσύρουν το μοντέλο από τα ράφια τους μέχρι να πάρουν διαβεβαίωση από τον κατασκευαστή ότι έχει επιλύσει το πρόβλημα. Η ακριβής φύση του προβλήματος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ούτε και ο τρόπος που θα αντιμετωπιστεί, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Aino, όπως και το Satio, είναι από τα μοντέλα στα οποία η Sony Ericsson βασίζει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Πηγή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=258676