Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Προσπάθεια χειραγώγησης


«Αθλια προσπάθεια προεκλογικής φύσεως» χαρακτήρισε χθες ο Γ. Παπανδρέου μιλώντας στον ΑΝΤ1 την προσπάθεια της κυβέρνησης να εμπλέξει τον Γ. Παπακωνσταντίνου «σε σκανδαλώδεις συμβάσεις» με φόντο το σκάνδαλο Ζίμενς.





Επίσης υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ ερεύνησε την υπόθεση με το 1 εκατ. ευρώ -που, όπως υποστηρίζει ο Θ. Τσουκάτος, το κατέθεσε στο κομματικό ταμείο- και δεν υπάρχει κάτι που να ενοχοποιεί το κόμμα. Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε ζητήσει απαντήσεις για το θέμα αυτό. Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου έγινε χθες στόχος της κυβέρνησης, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σφοδρή σύγκρουση μεταξύ αυτού και του κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ υπογράφηκαν «σκανδαλώδεις συμβάσεις και για τις ψηφιακές συνδέσεις και για τα ολυμπιακά έργα». Και υπαινισσόμενος ότι έχει ευθύνες ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι όσοι θέλουν περισσότερες λεπτομέρειες «θα μπορούσε να τους βοηθήσει και ο σημερινός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, που σε ένα τμήμα αυτού του χρονικού διαστήματος, για δύο ολόκληρα χρόνια, ήταν τοποθετημένο μέλος του Δ.Σ. του ΟΤΕ και συνυπήρξε με σημερινό υπόδικο, κορυφαίο συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος για δεκαπέντε χρόνια ήταν σε όλα τα Δ.Σ. του ΟΤΕ». Με οργή απάντησε ο κ. Παπακωνσταντίνου. Απαντώντας στην ουσία της καταγγελίας, είπε ότι ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΤΕ από το 2002 έως το 2004 και υποστήριξε: «Οι δε ομόφωνες αποφάσεις εκείνου του Διοικητικού Συμβουλίου στο οποία συμμετείχα δεν έχουν αμφισβητηθεί από τη Δικαιοσύνη. Ενα απλό ερώτημα στον κ. Αντώναρο: Θα κάνει τις ίδιες συκοφαντικές και άθλιες επιθέσεις στα δεκάδες άτομα που συμμετείχαν διαχρονικά στα διοικητικά συμβούλια του ΟΤΕ τα τελευταία 10 χρόνια;».

Πηγή http://www.enet.gr