Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Σαββατοκύριακο με ισχυρές βροχές σε όλη τη χώρα προβλέπει η ΕΜΥ


Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπει για το Σαββατοκύριακο η ΕΜΥ.
Αναλυτικά, το Σάββατο προβλέπονται νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα, ενώ χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι από....



νότιες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ και στα νότια δυτικοί 6-7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βόρειων διευθύνσεων. Η θερμοκρασία σε πτώση ως προς τη μέγιστη τιμή.

Βροχές σε Αττική και Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία στην πρωτεύουσα έως 19 βαθμούς και στη συμπρωτεύουσα έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή στην Κεντρική και Ανατολική Μακδεονία, τη Θράκη, την Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόνησσο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές, ενώ χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι-βορειοανατολικοί 5-6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Βροχόπτωση σε Αττική με τη θερμοκρασία έως 16 βαθμούς και τους ανέμους βόρειους ισχυρούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται βροχές και αρκετά σύννεφα στη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι ενισχυμένοι.

Βελτίωση του καιρού με εξασθένηση των ανέμων προβλέπεται τη Δευτέρα με τη θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα.

Newsroom ΔΟΛ