Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Γερμανός: Υπηρεσία ασφάλισης κινητών «G Insurance»


Το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός διευρύνει τις υπηρεσίες του προσφέροντας αποκλειστικά για τους πελάτες του, τη δυνατότητα ασφάλισης του κινητού τους τηλεφώνου. Η νέα υπηρεσία, που έχει το όνομα «G Insurance», προσφέρεται αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων τη εταιρείας σε συνεργασία με την...



ασφαλιστική εταιρεία Grouporama Φοίνιξ, ενώ προστατεύει τους καταναλωτές από κάθε μεγάλη ή μικρή απροσεξία που έχει ως αποτέλεσμα τη βλάβη του κινητού τους τηλεφώνου. Συγκεκριμένα, η ασφάλεια αφορά σε νέα κινητά τηλέφωνα που αγοράζονται από τα καταστήματα του δικτόυ και καλύπτει θραύση από τυχαία πτώση, καταστροφή από υγρό στοιχείο και πυρκαγιά. Το κόστος για την ασφάλιση του κινητού, είναι ανάλογο με την αξία του και κυμαίνεται από 19,99 ευρώ έως 39,99 ευρώ σε ετήσια βάση. Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία G Insurance, καθώς και ένα «υπόδειγμα ασφαλιστηρίου συμβολαίου», βρίσκονται στον επίσημο δικτυακών τόπο του δικτύου καταστημάτων Γερμανός.

Πηγή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=258657