Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2009

Τα βρίσκουν ΕΕΤΤ με τη διοίκηση του ΟΤΕ


Τέλος στο «πολεμικό σκηνικό» που για τουλάχιστον μία πενταετία είχε ξεσπάσει μεταξύ της ηγεσίας της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και της διοίκησης του ΟΤΕ φαίνεται πως σήμανε με την αλλαγή της Επιτροπής λίγο πριν από τις βουλευτικές εκλογές.Η ηγεσία της Επιτροπής υποστήριξε χθες ότι προτεραιότητα αποτελεί η εξομάλυνση των σχέσεων των δύο πλευρών προκειμένου να υπάρξει πνεύμα αμοιβαίας συνεννόησης για τα ρυθμιστικά θέματα των τηλεπικοινωνιών.

Παράλληλα ανέφερε ότι αναμένεται σύντομα να αλλάξει και ο τρόπος με τον οποίο η Επιτροπή προχωρούσε σε έλεγχο των οικονομικών πακέτων που υπέβαλε ο ΟΤΕ και ο οποίος είχε προκαλέσει πολλές φορές την αντίδραση της ηγεσίας του Οργανισμού για σκόπιμες καθυστερήσεις και αναίτιες απορρίψεις με οικονομικό αντίκτυπο στα έσοδα του ΟΤΕ.

Μεθοδολογία
Οπως ανέφερε ο πρόεδρος της Επιτροπής, Λ. Κανέλλος, αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει διαβούλευση για τη μεθοδολογία με την οποία θα ελέγχονται τα πακέτα του ΟΤΕ. Παράνομα έχουν εγκατασταθεί οι μισές από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με την ΕΕΤΤ.

Για τον λόγο αυτό το καθεστώς εγκατάστασης και λειτουργίας των κεραιών κινητής τηλεφωνίας είναι μία ακόμα από τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης της Επιτροπής. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΕΕΤΤ, Αγγ. Συρίγο, οι παράνομες κεραίες είναι σχεδόν μισές από τις εγκατεστημένες κεραίες (3.500 σε σύνολο 8.500).

Οι βασικές κατευθύνσεις της ΕΕΤΤ είναι, ταχεία τοποθέτηση - ταχεία αποξήλωση, αλλά και έλεγχος της ακτινοβολίας. Καθυστέρηση θα υπάρξει στην εφαρμογή του σχεδίου απτικών ινών σε 2 εκατ. νοικοκυριά, όπως εκτίμησε χθες ο κ. Συρίγος.

Πηγή http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=22389216