Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009

COSMOTE Mobile Advertising


Την είσοδό της στο χώρο της διαφήμισης στην κινητή τηλεφωνία ανακοίνωσε η COSMOTE, με την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας Mobile Advertising. Με στόχο το πραγματικό όφελος του πελάτη αλλά και τη δημιουργία ενός μέσου πραγματικά στοχευμένης επικοινωνίας για τους διαφημιζόμενους, μέσα από το Mobile Advertising η COSMOTE δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να ενημερώνονται για νέα προϊόντα, υπηρεσίες και προσφορές.
Η υπηρεσία θα ξεκινήσει να λειτουργεί μέσα στο...πρώτο τρίμηνο του 2010 και αρχικά θα είναι διαθέσιμη στο κοινό μέσα από το COSMOTE my view, ενώ σύντομα θα αναπτυχθούν και τα υπόλοιπα κανάλια της εταιρίας (SMS, MMS, Mobile Broadband) με στόχο την ανάδειξη ενός ολοκληρωμένου και συνδυαστικού μέσου διαφήμισης.

Η υπηρεσία Mobile Advertising της COSMOTE υλοποιείται σε συνεργασία με την Out There Media, η οποία αναλαμβάνει τη διαχείριση του διαφημιστικού χώρου και την επικοινωνία με τους διαφημιζόμενους, ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές που έχει θέσει η COSMOTE.