Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Τα δικαστήρια έχουν ήδη αρχίσει.......


Τα δικαστήρια έχουν ήδη αρχίσει. Περιμένω απέφαση. Υπάρχει σίγουρα σκανδαλο ,υπαρχουν σκανδαλα, αλλα η πολυθρονα μας ειναι πιο βολικη. Και ο κοσμος μας ειναι ασφαλης μεσα απο την Πετρουλα ,απο το ποιος χωρισε ,ποιος φορουσε μπουτουνιερα, ποιος πηρε το κυπελο. Μεχρι κι ο προεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ηταν εκει.Ειναι κοντα μας ,κοντα στα προβληματα μας, γιατι το μεγαλο μας προβλημα αγαπητοι συναδελφοι δεν ειναι η καταστροφη μας , ΥΛΙΚΗ και ΗΘΙΚΗ ,αλλα ποιος πηρε το πολυποθητο ΚΥΠΕΛΟ. ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα δικαστηρια εχουν αρχισει . Οταν μας ελεγαν σε ετησια συνεδρια να βαλουμε πλατες να κανουμε την εταιρια μεγαλη και δυνατη και εμεις το καναμε τοτε κι εμεις ειμασταν ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΔΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ? Τωρα ειμαστε θεατες ! Και θα επρεπε να καμαρωνουμε με οτι απεκτησε Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ !
ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ. ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ. ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ.