Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

ΟΤΕ: Πράσινο για «All- in -one» από ΕΕΤΤ


Τη χορήγηση της περαιτέρω παράτασης εφαρμογής του πακέτου «συνδυασμένων» υπηρεσιών με την εμπορική ονομασία «All- in -one» έως και την 31η Μαΐου 2010, αποφάσισε την Τρίτη 26 Μαΐου η Ολομέλεια της ΕΕΤΤ, μετά από σχετικό αίτημα της εταιρίας ΟΤΕ Α.Ε.

Από την εξέταση της ΕΕΤΤ και λαμβάνοντας υπόψη τα παρεχόμενα στοιχεία από την ΟΤΕ Α.Ε για το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου 2008 - Μαρτίου 2009, δεν προέκυψε βάσιμη ένδειξη

ότι υφίσταται η ύπαρξη κάποιας αντι-ανταγωνιστικής πρακτικής.

Η έγκριση της παράτασης εφαρμογής της ισχύος του πακέτου «All in one» δόθηκε με βάση τον εκτιμώμενο αριθμό πελατών που παρείχε η εταιρεία ΟΤΕ Α.Ε. (ήτοι 70.000 πελάτες) και υπό την προϋπόθεση ότι η ΟΤΕ Α.Ε. δεν θα προχωρήσει σε μεταβολή των όρων/ χαρακτηριστικών του πακέτου. Πιο συγκεκριμένα δεν επιτρέπεται να προχωρήσει:

α) σε αύξηση του ποσοστού έκπτωσης πλέον του ποσοστού του 15% επί της τιμής του μηνιαίου παγίου της κινητής τηλεφωνίας,

β) σε επιπλέον μειώσεις τιμών στις υπόλοιπες υπηρεσίες του «συνδυασμένου» πακέτου αποκλειστικά για τους πελάτες του πακέτου «All in one», και

γ) σε προσφορές περιορισμένης χρονικής διάρκειας ή άλλες εκπτώσεις, αποκλειστικά για τους πελάτες του πακέτου «All in one».

Η ΕΕΤΤ επιφυλάσσεται να επανεξετάσει το εν λόγω πακέτο βάσει των στοιχείων που θα υποβάλει η εταιρεία είτε όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των 70.000 πελατών είτε αφού παρέλθει η 31ή Μαΐου 2010.

Από http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12538&subid=2&tag=9464&pubid=10473104