Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Μήπως ξεχαστήκαμε με τον ΓΕΡΜΑΝΟ;...


Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που η σκανδαλώδης εξαγορά της ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την COSMOTE έναντι 1300 εκατομ. Ευρώ (!!) οδηγήθηκε στην εξέταση απ΄τη Δικαιοσύνη.Έχει παρέλθει 1 χρόνος από τότε που απαγγέλθηκαν κατηγορίες για 5 κακουργήματα και ακόμη δεν έχει κληθεί κανένας από τους κύρια ευθυνόμενους για απολογία. Παράλληλα με αυτή την καθυστέρηση παρατηρείται και μια «συμπτωματική» σιωπή από τη συντριπτική πλειοψηφία των μέσων αλλά και των πολιτικών.Και αυτό παρʼότι φαίνεται ότι υπάρχουν ήδη πολλά στοιχεία που οδηγούν σε εντοπισμό απιστίας, χειραγώγησης μετοχών, διακίνησης κεφαλαίων σε ύποπτες διαδρομές και έντονη οσμή πολιτικού χρήματος.
Η Κύπρος, φαίνεται ότι είναι ένα από τα κλειδιά. Ο ανακριτής φαίνεται να έχει ήδη στοιχεία. Υπάρχει όπως λέγεται και συμμετοχή διαφημιστικής εταιρίας. Ο Βουρλούμης άλλωστε τοʼ χει πει: «Ο κ. Αλογοσκούφης ήξερε τα πάντα για νʼ αποφασίσει».

Από http://www.taseis.net