Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Απολογιών συνέχεια για τη Siemens


Με την απολογία του πρώην στελέχους του ΟΤΕ, Γ. Σκαρπέλη, ο οποίος έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του ανακριτή για «κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος» που βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της διερεύνησης, αλλά και ακόμη δύο εμπλεκομένων, πρώην στελέχων της Siemens, φιλοδοξεί ο κ. Ζαγοριανός να ολοκληρώσει σήμερα τον πρώτο κύκλο των απολογιών, στον οποίο περιλαμβάνονται εφτά κατηγορούμενοι.



Πρώτος έχει κληθεί ο κ. Σκαρπέλης, καθώς ο δεύτερος ειδικός ανακριτής, Νικ. Ζαγοριανός, παρά την εκκρεμότητά της εις βάρος του μήνυσης για απαξιωτικά για το έργο του αδικήματα, θεωρεί πως δεν έχει ηθικό κώλυμα να λάβει απολογία από τον κατηγορούμενο, που είναι παράλληλα και αντίδικός του.

Ετσι, «πρόσκομμα» στο ανακριτικό πρόγραμμα μπορεί να βάλει μόνο ο ίδιος ο κ. Σκαρπέλης, αν υπάρχει κι άλλος νομικός λόγος ικανός να στηρίξει ενστάσεις για το στάδιο της ανάκρισης.

Ακόμη σε απολογία έχουν κληθεί για σήμερα και οι Ηλ. Γεωργίου και Χρ. Καραβέλας, πρώην στελέχη της Siemens, οι οποίοι αν και αρχικά είχαν υποβάλει ενστάσεις επί της διαδικασίας, φαίνεται πως τελικά παραιτήθηκαν από μια σειρά αιτημάτων τους και δηλώνουν πλέον έτοιμοι να απολογηθούν για τις κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα που αντιμετωπίζουν.

Πριν από τις προφορικές τους απολογίες θα υποβάλουν όλοι γραπτά υπομνήματα. Στο μεταξύ οι υπόλοιποι δεκαοκτώ, που σύμφωνα με τον ανακριτή θα 'πρεπε να είχαν ήδη λάβει κλήσεις σε απολογία, είναι ακόμη στην... αναμονή, καθώς ο κ. Ζαγοριανός έπεσε έξω, τουλάχιστον χρονικά, στις προβλέψεις του.

Πηγή http://www.enet.gr