Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

CTC: Ζημιές €1,3 εκ. το 3μηνο



Στο €1,3 εκ. ανέβηκαν οι ζημιές της CTC το τρίμηνο του 2009 έναντι ζημιών €645,7 χιλ. πέρσι.

Ο κύκλος εργασιών για το τρίμηνο μειώθηκε στα €90,1 εκ. σε σύγκριση με €102,7 εκ. την αντίστοιχη περίοδο το 2008, σημειώνοντας μείωση €12,6 εκ. ή 12%. Η μείωση οφείλεται στη μη συμπερίληψη του κύκλου εργασιών της Infotel Ltd (Αλυσίδα καταστημάτων Γερμανός), λόγω της πώλησής της στη συνδεδεμένη εταιρεία MTN Cyprus Ltd, που

έγινε τον Οκτώβριο 2008 και στη μείωση των πωλήσεων του λιανεμπορίου και του τομέα των οχημάτων και βαρέων μηχανημάτων.

Σημειώνεται ότι το κέρδος της εταιρείας από τη διάθεση των μετοχών της στη CTC-ARI Airports Ltd στη θυγατρική της Ermes Department Stores Plc, που ανήλθε στα €16.379.497, καθώς και το ανάλογο κέρδος που έχει δημιουργηθεί στη Woolworth (Cyprus) Properties Plc για τον ίδιο λόγο, έχει απαλειφθεί κατά την ενοποίηση των αποτελεσμάτων, αφού η πώληση έχει γίνει μεταξύ εταιρειών του Συγκροτήματος.

Αναφορικά με την πληρωμή μερίσματος, λαμβάνοντας υπόψη την αβεβαιότητα και τη συνεχιζόμενη, απρόβλεπτη και μάλιστα με αρνητικές επιπτώσεις στην κυπριακή αγορά, παγκόσμια οικονομική κρίση, το Διοικητικό Συμβούλιο κρίνει ότι είναι φρόνιμο και προς το συμφέρον της εταιρείας και όλων των μετόχων, όπως μη προβεί στην πληρωμή μερίσματος για το 2008, παρά τα πολύ καλά αποτελέσματα του Συγκροτήματος στο έτος αυτό.

Από http://www.stockwatch.com.cy
Διαβάστε εδω αναλυτικά για την συμμετοχή του κ Πάνου Γερμανού στη παραπάνω εταιρεία