Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009

Cosmote: Νέα έκδοση του Cosmote My Account


Τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τη σύνδεσή τους απευθείας από το κινητό τους, προσφέρει αποκλειστικά η Cosmote σε όλους τους οικιακούς της πελάτες με τη νέα wap έκδοση του Cosmote MY ACCOUNT.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσω του Cosmote MY ACCOUNT οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να διαχειριστούν τη σύνδεση και τις υπηρεσίες τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Πρόκειται για τη mobile έκδοση του πετυχημένου web portal Cosmote MY ACCOUNT, που βρίσκεται στο www.cosmote.gr.Συγκεκριμένα, το νέο wap Cosmote MY ACCOUNT περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:

Ο Λογαριασμός μου: Πρόσβαση σε υπηρεσίες E-Care, όπως δυνατότητα αλλαγής Οικονομικού Προγράμματος από το κινητό, υπενθύμιση PUK, υπηρεσία γονικού ελέγχου, ανάλυση κλήσεων για συνδρομητές καρτοκινητής κ.ά.

Οι Υπηρεσίες μου: Δυνατότητα διαχείρισης υπηρεσιών της Cosmote, όπως υπηρεσίες φωνής και μηνυμάτων, ΜΜS, WAP, προσωπικός τηλεφωνητής, έλεγχος και μεταφορά υπολοίπου καρτοκινητής, πρόσθετες υπηρεσίες συμβολαίου π.χ. Cosmote Freeze, Cosmote προς σταθερά, νέα πακέτα προσφορών κ.ά.
Επικοινωνία: Υποβολή ερωτήσεων & παρατηρήσεων.

Η πρόσβαση μέσω κινητού στη wap έκδοση του Cosmote MY ACCOUNT γίνεται με τη δωρεάν αποστολή SMS στο 1333 με το λεκτικό “MY”, ενώ η πλοήγηση είναι χωρίς χρέωση.

Οι κωδικοί πρόσβασης username/password είναι ίδιοι και για τη web και για τη wap έκδοση του Cosmote MY ACCOUNT. Επιπλέον, στο web portal Cosmote MY ACCOUNT οι συνδρομητές συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου μπορούν να βρουν και την υπηρεσία e-Bill (άμεση ενημέρωση για την κατάσταση του λογαριασμού, Online πληρωμές με ασφάλεια, αναζήτηση προηγούμενων λογαριασμών και ανάλυση κλήσεων), καθώς και την κατηγορία «Βιβλιοθήκη» με συχνές ερωτήσεις και demos υπηρεσιών της Cosmote.

Πηγή http://www.capital.gr