Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Η Cosmote χορηγός της 2ης Μπιενάλε της Αθήνας 2009


Με το μήνυμα «Βλέπουμε ένα κόσμο όπως Εσύ. Γεμάτο δημιουργία» και μέσα από μια σειρά πολιτιστικών, αθλητικών και περιβαλλοντικών δράσεων, η Cosmote χορηγεί τη 2η Μπιενάλε της Αθήνας 2009. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Cosmote αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει καταξιωμένους έλληνες και διεθνείς δημιουργούς της σύγχρονης τέχνης.




Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τις 15 Ιουνίου έως τις 4 Οκτωβρίου 2009 στην Παραλιακή ζώνη του Φαλήρου, 130 και πλέον καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό καλούνται να αποδώσουν, ο καθένας με τον τρόπο του, το κεντρικό concept της φετινής έκθεσης Heaven («Παράδεισος»). Επιμελητές της έκθεσης είναι οι: Δημήτρης Παπαϊωάννου & Ζάφος Ξαγοράρης, Chus Martinez, Cay Sophie Rabinowitz, Νάντια Αργυροπούλου, Diana Baldon, Χριστόφορος Μαρίνος, ενώ ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός υλοποιήθηκε από τον αρχιτέκτονα Ανδρέα Αγγελιδάκη.

Στην ανοιχτή συζήτηση με τίτλο «Έχει ο Παράδεισος Χορηγό;» που συντόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος, κ. Πάσχος Μανδραβέλης, συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού, κ. Θοδωρής Δραβίλλας, οι Καλλιτεχνικοί Διευθυντές της Μπιενάλε, XYZ, ο Δρ. Πολιτιστικής Χορηγίας, κ. Πέτρος Ζούνης, η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της COSMOTE, Δρ. Μαριλένα Φατσέα, ο σκηνοθέτης - χορογράφος, κ. Δημήτρης Παπαϊωάννου, και ο συντάκτης της εφημερίδας Athens Voice, κ. Δημήτρης Μαστρογιαννίτης.

Πηγή http://www.emea.gr