Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Cosmote: Συνεργασία με την Astir Beach στην Βουλιαγμένη


Η Cosmote σε συνεργασία με την Astir Beach στην Βουλιαγμένη προσφέρει στου επισκέπτες "μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας δίπλα στο κύμα, με στόχο τη διασκέδαση του κοινού αλλά και την ενημέρωσή του σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος".


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, "μέσα από πρωτότυπες διαδραστικές ενέργειες και παιχνίδια για την ψυχαγωγία των επισκεπτών της παραλίας, η Cosmote αναδεικνύει την Astir Beach σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς ολοήμερης απόδρασης δίπλα στο κύμα". Σε προγραμματισμένες ημερομηνίες σ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι λουόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν στο περίπτερο της Cosmote κάνοντας καλοκαιρινά henna tattoo και καρικατούρες, αλλά και στον παραθαλάσσιο χώρο παίζοντας πρωτότυπα παιχνίδια στο νερό, απολαμβάνοντας αμμογλυπτική και ακούγοντας ζωντανή μουσική από το συγκρότημα Burger Project.


Παράλληλα, σημαντικές είναι οι πρωτοβουλίες της Cosmote στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας, για την ευαισθητοποίηση του κοινού σε περιβαλλοντικά θέματα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία καλεί τους επισκέπτες να συμμετέχουν στον καθαρισμό του βυθού, σε διαγωνισμό για τον καθαρισμό της αμμουδιάς αλλά και να ενημερωθούν για την ανακύκλωση με στόχο να μετατρέψει την περιβαλλοντική συνείδηση σε καθημερινή πρακτική.
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=742843

kagem:Δύτες για τον καθαρισμό του βυθού θα σας στείλουμε εμείς,μας έχουν περισσέψει από ένα συνέδριο