Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Έναρξη του Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer


Συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της έναρξης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γερμανός beach Soccer 2009, δόθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Καράβι Κλαμπ στον Σχινιά Μαραθώνα. Η πρώτη φάση της διοργάνωσης θα ξεκινήσει την Πέμπτη 28 Μαΐου στον ίδιο χώρο και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς όπως σημείωσαν ο πρόεδρος της Ένωσης Beach Soccer Κώστας Μότσης, ο προπονητής της Εθνικής Νίκος Γιαλεσάκης, αλλά και ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Δημήτρης Σαραβάκος, το επίπεδο του αθλήματος έχει ανέβει και το θέαμα που απολαμβάνουν οι φίλοι του είναι πλούσιο.




Το καλοκαιρινό πρόγραμμα θα συνεχιστεί στη Θεσσαλονίκη, την Κέρκυρα, την Κύμη, την Πάτρα, το Ηράκλειο και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Αυγούστου στη Μύκονο.
O πρόεδρος της Ένωσης beach soccer, Κώστας Μότσης, αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους του Τύπου, ανέφερε: "Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρΕία Γερμανός, την εταιρεία Sony Ericsson αλλά και τους υπόλοιπους υποστηρικτές της διοργάνωσης. Το Πρωτάθλημα Beach Soccer θα έχει την επωνυμία Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γερμανός Beach Soccer 2009.

Το άθλημα του beach Soccer συνεχώς ανεβαίνει και κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Φέτος πιστεύω ότι θα γίνει ένα ακόμη καλύτερο Πρωτάθλημα.
Ευχαριστώ τον αρχηγό της Εθνικής μας Δημήτρη Σαραβάκο που βρίσκεται από την αρχή κοντά στο άθλημα, τον Κώστα Φρατζέσκο αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Μαραθώνα, Σπύρο Ζαγάρη για την συμπαράστασή του καθώς και τον προπονητή της Εθνικής Νίκο Γιαλεσάκη. Εμείς ως Ένωση Beach Soccer θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

"Φέτος μπορούμε να πάμε ψηλότερα"
Ο αρχηγός της Εθνικής, Δημήτρης Σαραβάκος, από την πλευρά του ανέφερε: "Θέλω κι εγώ να σας καλωσορίσω και να ευχαριστήσω όλους του χορηγούς που στηρίζουν το άθλημα. Εγώ είμαι και θα είμαι πάντα κοντά στο beach Soccer. Το μέλλον όμως ανήκει στα νέα παιδιά. Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέτος πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα γιατί υπάρχει και η εμπειρία των προηγούμενων χρόνων".

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Κώστα Φρατζέσκου ο οποίος επισήμανε: "Είμαστε μία χώρα με ήλιο και θάλασσα και πρέπει να ‘αγκαλιάσουμε’ περισσότερο το Beach Soccer".

"Ο στόχος μας είναι διπλός"
Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Νίκος Γιαλεσάκης, αναφέρθηκε στους αγωνιστικούς στόχους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, λέγοντας: "Πλέον βαδίζουμε σε δύο στόχους. Ο ένας είναι η περαιτέρω διάδοση του αθλήματος και αυτό χρόνο με τον χρόνο επιτυγχάνεται όλο και περισσότερο χάρη και στη συμβολή των Δημήτρη Σαραβάκου και Κώστα Φρατζέσκου. Το δεύτερο η ευρωπαϊκή παρουσία.

Στις 7 Ιουνίου θ’ αρχίσουν στην Ισπανία τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Ευρωπαϊκή Ζώνη, στα οποία θα πάρουμε μέρος και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Στόχος μας είναι η πρόκριση στο FIFA Beach Soccer World Cup που θα διεξαχθεί στο Ντουμπάι, και βέβαια το πλασάρισμα στην ελίτ του αθλήματος παγκοσμίως. Θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους παίκτες που όλο το χειμώνα –όταν το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες- λάμβαναν συνεχώς μέρος στις προπονήσεις".

"Μπράβο στον Γερμανό και όλους όσοι βοηθούν τον Αθλητισμό"
Ο δήμαρχος Μαραθώνα, Σπύρος Ζαγάρης, μεταξύ άλλων, σχολίασε: "Το όνομα Μαραθώνας είναι απόλυτα συνδεμένο με τον Αθλητισμό, γι’ αυτό και ο Δήμος μας συμπαραστέκεται σε όλα τα αθλήματα. Ο χώρος της παραλίας Σχινιά, δίπλα στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο και το σημείο εκκίνησης του Μαραθωνίου είναι ο πιο ιδανικός για να ξεκινήσει το φετινό Πρωτάθλημα beach Soccer. Θέλω κι εγώ με την ευκαιρία να ευχαριστήσω την εταιρία ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τη SONY ERICSSON αλλά και όλες τις εταιρίες που βοηθούν έμπρακτα τον αθλητισμό. Εύχομαι καλή επιτυχία στη διοργάνωση".

Στη συνέντευξη παρέστη και ο senior brand manager της εταιρείας Γερμανός, Χριστόφορος Μποζαντζίδης. Μετά την συνέντευξη Τύπου η Εθνική ομάδα προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις στο Καράβι Κλαμπ Σχινιά.