Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Τι συνδέει την "Γερμανός" με την Siemens...


Ο ίδιος δικηγόρος (ο Ι. Γιαννίδης) συνήγορος των βασικών κατηγορουμένων και στις δύο υποθέσεις!
,
Του Στάθη Παλαιολόγου
,
Ποιος ανέλαβε δικηγόρος του Ευ. Μαρτιγόπουλου της Cosmote (φωτό), για το σκάνδαλο της εξαγοράς της "Γερμανός" για το οποίο ασκήθηκαν προσφάτως διώξεις σε βαθμό κακουργήματος; Ο Ι. Γιαννίδης. Ναι σωστά, πρόκειται για τον γνωστό (μεγαλο)δικηγόρο (γαμπρό του πρώην πρωθυπουργού Τζ. Τζαννετάκη) που πρωταγωνιστεί από

νομικής πλευράς και στην υπόθεση της Ζήμενς ως συνήγορος του Μιχ. Χριστοφοράκου
Δικηγόρος του επιχειρηματία Π. Γερμανού ανέλαβε, δε, ο κ. Π. Βασιλακόπουλος που εκπροσωπεί στην υπόθεση της Ζήμενς τον εμπλεκόμενο Γ. Καλδή.

Επίσης, δικηγόρος του Π. Βουρλούμη στην υπόθεση της "Γερμανός" ανέλαβε δικηγόρος που είναι γνωστό στους νομικούς κύκλους ότι είναι συνεργαζόμενος με τον κ. Γιαννίδη.

Προφανώς όλα αυτά είναι συμπτωματικά κι ας υπάρχουν αρκετοί που το αμφισβητούν... Και μην βιαστείτε να βγάλετε το συμπέρασμα ότι ο κ. Γιαννίδης επιδιώκει να έχει τον έλεγχο σε ...όλο το παιχνίδι, τέτοιων κρίσιμων υποθέσεων, και να το "μοιράζει" κατά το δοκούν. Δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα.
Από http://press-gr.blogspot.com