Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Β. Ρέστης : Με 5% και στην Folli- Follie


Συνεχίζει να «απλώνει μάρκες» στο ελληνικό χρηματιστήριο ο εφοπλιστής κ. Βίκτωρ Ρέστης, παρόλο που αρκετές από τις συμμετοχές του δεν του έχουν βγει μέχρι τώρα, αφού οι τιμές των μετοχών έχουν υποχωρήσει αρκετά…Μετά λοιπόν την συμμετοχή του στην Νίκας – FG Europe- Ιmperio- Μultirama ΔΟΛ και πρόσφατα στην Μπενρουμπη, η United Capital του κ. Ρέστη ανακοίνωσε την απόκτηση του 5,22% της εταιρείας Folli- Follie.

Με την νέα του συμμετοχή ο κ. Ρέστης συνεχίζει να προσφέρει ρευστότητα σε εισηγμένους επιχειρηματίες, αλλά δημιουργεί προβληματισμό σχετικά με παλαιότερες επενδύσεις στις οποίες οι υποαξίες είναι σημαντικές.

Για παράδειγμα, μόνο στην Multirama είχε ανακοινωθεί ότι απέκτησε το 20% με τιμή διάθεσης τα 9 ευρώ, ενώ τώρα η τιμή της μετοχής έχει κατρακυλήσει στα 1,89 ευρώ.

Βεβαίως, όσο δεν πωλεί ο κ. Ρέστης οι ζημίες είναι λογιστικές καθώς κανείς δεν ξέρει πόσο μπορούν να πωληθούν οι παραπάνω συμμετοχές μετά από 2-3 χρόνια...

Από http://www.protothema.gr/content.php?id=24287

kagem:Τις πούλησε τελικά με 2 ευρώ ανά μετοχή