Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Κυρία Βάσω Παπανδρέου, μας ακούτε


Η συμφωνία για την οποία ασκήθηκαν οι διώξεις υπεγράφη μεταξύ της Cosmote και της εταιρείας Γερμανός στις 9 Μαΐου 2006, έναντι 1,58 δις. ευρώ, που μειώθηκε τελικά σε 1,3 δις ευρώ μετά την επαναπώληση της στον Πάνο Γερμανό της εταιρείας sunlight,( εταιρεία κατασκευής μπαταριών με θυγατρικές σε Σερβία Γερμανία, Βουλγαρία και Ρουμάνια)) και των καταστημάτων Γερμανός σε Πολωνία, Ουκρανία και Κύπρο, χώρες όπου δεν δραστηριοποιείται η Cosmote.



“Πρόκειται για καραμπινάτη περίπτωση για την οποία είχαμε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά. Ελπίζω αυτή τη φορά η Δικαιοσύνη να φτάσει μέχρι τέλους, γιατί η ζημιά για τον ΟΤΕ και κατ’ επέκταση για το κοινωνικό σύνολο είναι τεράστια. Η εξέλιξη αυτή όμως, δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά για την εκχώρηση του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom”, δήλωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου, αναφερόμενη στην άσκηση ποινικών διώξεων σχετικά με την αγορά της εταιρίας Γερμανός από την Cosmote.

Πηγή http://www.apn.gr