Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Public: Επέκταση δικτύου καταστημάτων εντός και εκτός συνόρων


Η επέκτασή της εκτός των ελληνικών συνόρων αλλά και η ενίσχυση τομέων οι οποίοι συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού, είναι οι στόχοι που έχει θέσει η Public για το 2009.



Συγκεκριμένα, η εταιρεία σχεδιάζει εντός του τρέχοντος έτους να διευρύνει το δίκτυό της με τη δημιουργία 5 νέων υποκαταστημάτων. Τα δύο εξ αυτών θα βρίσκονται στη Βουλγαρία, στις πόλεις Σόφια και Βάρνα και η ίδρυσή τους σχεδιάζεται για το α΄ εξάμηνο του 2009. Με την κίνηση αυτή ουσιαστικά υλοποιείται η επέκταση της Public στα Βαλκάνια, στόχος που συμπεριλαμβανόταν στο αρχικό πλάνο της εταιρείας. Τα άλλα δύο καταστήματα θα βρίσκονται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα ένα στην Αττική και ένα σε επαρχιακή πόλη. Το πέμπτο κατάστημα θα ιδρυθεί στη Λεμεσό της Κύπρου και είναι το δεύτερο σημείο πώλησης που διαθέτει η εταιρεία στη Μεγαλόνησο. Τα νέα καταστήματα θα καταλαμβάνουν χώρο από 1.600 τ.μ. το μικρότερο έως 2.500 τ.μ. το μεγαλύτερο, όπως άλλωστε επιτάσσει και το πλάνο ανάπτυξης που εφαρμόζεται για το δίκτυό της.

Ηλεκτρονικό κατάστημα
Εξάλλου, τον Σεπτέμβριο του 2009 αναμένεται να λειτουργήσει και το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας (e-shop) για την ίδρυση του οποίου η εταιρεία -κατόπιν διαγωνισμού- θα συνεργαστεί με ξένη επιχείρηση.

Το συνολικό ύψος των επενδύσεων της Public για το 2009 ανέρχεται σε 10 εκατ. ευρώ και αφορά αποκλειστικά την ίδρυση των νέων υποκαταστημάτων. Στόχος της Public είναι έως το 2012 το δίκτυο λιανικής της να απαρτίζεται από 20 καταστήματα.

Εν τω μεταξύ, εφέτος θα ενισχυθούν οι τομείς του παιχνιδιού, καθώς και των εισιτηρίων σε ταξίδια και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Πηγή http://www.techpress.gr