Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Sunlight::"Ισχυρή ανάπτυξη"


Η εταιρία Συστήματα Sunlight, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, ανακοίνωσε σημαντική αύξηση πωλήσεων και κερδών για το 2008. Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών της εταιρίας σημείωσε αύξηση πωλήσεων κατά 40%, σε σχέση με το 2007, με το ποσοστό των εξαγωγών να ανέρχεται στο 70% των συνολικών πωλήσεων.
Συγκεκριμένα



οι συνολικές πωλήσεις ανήλθαν σε 148 εκατ. ευρώ, με το διαχωρισμό τους σε τρεις βασικούς τομείς. Στον τομέα των βιομηχανικών προϊόντων η Συστήματα Sunlight πέτυχε αύξηση 53% σε σχέση με πέρυσι, με τις πωλήσεις να ανέρχονται στα 105,2 εκατ. ευρώ. Στον τομέα των αμυντικών προϊόντων οι πωλήσεις έφτασαν τα 27 εκατ. ευρώ, με αύξηση 43,6% σε σχέση με πέρυσι ενώ στα καταναλωτικά προϊόντα διαμορφώθηκαν στα 15,8 εκατ. ευρώ.
Ο κ. Χρήστος Καρτάλης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Συστήματα Sunlight τόνισε: «Οι πωλήσεις παρουσίασαν εντυπωσιακή αύξηση τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπου δραστηριοποιείται η εταιρία. Επιπλέον, οι πωλήσεις των περιοχών της Λατινικής Αμερικής, της Αφρικής, της Ανατολικής Ευρώπης και των χώρων της ΝΑ Ασίας ανήλθαν συνολικά στα 16,1 εκατ. ευρώ

Πηγή http://www.hrima.gr

kagem:να θυμίσουμε ότι κατά την συνέλευση του ΔΣ της ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ την 11/07/2009 η παραπάνω εταιρία ξαναπουλήθηκε στον κ.ΓΕΡΜΑΝΟ μετά την εξαγορά.
"AΡΙΩΝ Α.Ε., ήδη ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, στην οποία θα εισφερθεί ο Βιομηχανικός κλάδος Ελλάδας (εργοστάσιο
Ξάνθης) μαζί με τα συνοδεύοντα αυτόν ακίνητα και τις συμμετοχές της ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ
στις εταιρείες ADVENT A.E. και Α.Φ.Η.Σ. Α.Ε. με τίμημα 52.082.000 € και αγοραστή τον κ.Πάνο Γερμανό"