Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Σσσσσσσσσσσ.........το σιωπητήριο


Αγαπητοί Συνεργάτες.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο κ. Πάνος Γερμανός, ο βασικός μέτοχος και ιδρυτής της εταιρίας μας βρίσκεται σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με την εταιρία COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. που εφόσον καταλήξουν επιτυχώς, θα οδηγήσουν στην εξαγορά του ποσοστού του ιδίου και συνακόλουθα στην απόκτηση του ελέγχου της ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ από την COSMOTE, υπό την προϋπόθεση της λήψης των απαραίτητων εγκρίσεων από τα αρμόδια όργανα και αρχές.
Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ ζήτησε την αναστολή της διαπραγμάτευσης των μετοχών της στο Χρηματιστήριο Αθηνών μέχρι και την Δευτέρα 8 Μαίου 2006, οπότε και αναμένεται να προβούμε σε νέα ανακοίνωση αναφορικά με το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων.
Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όχι μόνο δεν αλλάζει τίποτα στην καθημερινή μας λειτουργία, αλλά συνεχίζουμε επικεντρωμένοι στις δραστηριότητές μας και όπως πάντα στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι.
Ακολουθώντας τις αξίες του Ομίλου μας, πιστεύουμε ότι όλοι μας θα παραμείνουμε εστιασμένοι στο έργο μας, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις ως ευκαιρίες ανάπτυξης.


Θερμή παράκληση, σε περίπτωση προσέγγισης, οποιουδήποτε μέσου ενημέρωσης ή ατόμου, στα κατάστηματα ή σε εσάς ή τους υπαλλήλους σας , να αποφύγετε τις δηλώσεις και τις λήψεις πλάνων και να τους παραπέμψετε στην Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας (κα Ανθή Τροκούδη), στα τηλέφωνα : 210-6242728 και 6932100053 .

Προς διευκόλυνσή σας, μπορείτε να κοινοποιείτε την ανακοίνωση που επισυνάπτεται και η οποία υπάρχει και στο site μας