Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Γιατί δεν δίνει στοιχεία....


Είναι φανερό ότι ο Μ. Χριστοφοράκος επιδιώκει και -ώς ένα βαθμό- κρατάει όμηρο το πολιτικό σύστημα, με τα στοιχεία που προφανώς διαθέτει, για τη διοχέτευση προς κόμματα και πολιτικούς χρημάτων από τα μαύρα ταμεία της Siemens. Ισως όμως για...



τεχνικούς λόγους, σε ορισμένες περιπτώσεις, κάποια αποδεικτικά του διαφεύγουν. Το πίσω ολοταχώς που έκανε στο σχετικό αίτημα του ΠΑΣΟΚ και, κυρίως, ο αλαζονικός τρόπος με τον οποίο απάντησε ο Γερμανός συνήγορός του αναδεικνύουν δύο τινά. Είτε ότι στην περίπτωση Γείτονα δεν διαθέτει αποδεικτικά είτε ότι εκείνο που πρωτίστως τον ενδιέφερε, όταν ο συνήγορός του καλούσε τη Ν.Δ. να στείλει σχετικό αίτημα, αν θέλει στοιχεία για πληρωμές στα ταμεία της από τη Siemens, ήταν να στείλει κάποιο μήνυμα στο Μαξίμου. Δεν ξέρουμε αν, μέσω υπόγειων διαδρομών, η κυβέρνηση έστειλε την απάντηση «over» στον μεγαλομάνατζερ, που, όχι πολύ καιρό πριν, επιδαψίλευε τιμές και άφηνε να κυκλοφορεί ελεύθερος, ώσπου διαφεύγοντας στη Γερμανία ετοίμασε δικαστικά την άμυνά του. Είναι πάντως ηλίου φαεινότερον ότι τα περί γελοίου που είπε ο συνήγορός του για το ΠΑΣΟΚ δεν αποδεικνύουν μόνο τη δική του γελοιότητα. Η στάση του βρίσκεται σε αρμονία με την κυβέρνηση. Η οποία αισθάνθηκε να οπλίζεται με το επιχείρημα ότι το ΠΑΣΟΚ άνοιξε διάλογο με έναν υπόδικο. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε την απόφαση του γερμανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου. Ολα τα στοιχεία όμως οδηγούν στο συμπέρασμα ότι Siemens και γερμανική κυβέρνηση θέλουν να κλείσει η υπόθεση που βλάπτει την επιχείρηση. Οπως η κυβέρνηση της Ν.Δ. επιδίωξε να αποτρέψει την έρευνα για την περίοδο διακυβέρνησής της και τελικά να παραγράψει τα αδικήματα ώς το 2007, ενώ με τη δίωξη του κ. Χριστοφοράκου και για την περίοδο μετά το 2007, διασφάλισε ακαταδίωκτο από την ελληνική Δικαιοσύνη, όταν η Ν.Δ. ευρισκόμενη μακριά από την εξουσία θα δυσκολεύεται να ποδηγετήσει τη Δικαιοσύνη.

Πηγή http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=74889