Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Στάχτες και ΓΕΡΜΑΝΟΣ




Σε λίγες μέρες επιστρέφει από την άδειά του ο ανακριτής κ. Ζαβιτσάνος. Θυμάστε, ασχολείται με την υπόθεση ΓΕΡΜΑΝΟΣ, δηλαδή της εξαγοράς της ιδιωτικής αλυσίδας από τον κρατικό ΟΤΕ έναντι 1300 εκατ. Ευρώ. Εκκρεμούν 5 κακουργήματα. Δεν έχει απολογηθεί ούτε ένας κατηγορούμενος. Πρόσφατα ανατέθηκε σε ελεγκτικές εταιρίες που είχαν σχέση είτε με τον Γερμανό είτε με τον ΟΤΕ αφού τους είχαν ελέγξει στο παρελθόν η αποτίμηση για το συμφέρον ή μη αυτής της κίνησης. Είναι σίγουρο ότι αυτό δεν μπορεί να αποτιμηθεί όχι μόνο επειδή οι αποτιμητές δύσκολα θα ξεπεράσουν τον «υποκειμενισμό» τους αλλά εάν κάτι το αγοράζεις σε διπλάσια...

τιμή από την πραγματική του αξία, το έγκλημα έχει συντελεσθεί ότι και αν έχει συμβεί μετά. Έτσι η λογική της αποτίμησης, και νερό βάζει και σκέψεις πολλές δημιουργεί. Είναι βέβαιο ότι σε λίγο καιρό ο υπουργός δικαιοσύνης απολογείται για λογαριασμό της κυβέρνησης γιατί δεν απαγορεύτηκε η έξοδος σε κανέναν από τους κατηγορούμενους της υπόθεσης Γερμανός, γιατί δεν έχει γίνει ακόμα καμία προφυλάκιση, γιατί επιτρέπεται σε όλους αυτούς να κυκλοφορούν και να σβήνουν στοιχεία και τα τεράστια ποσά των πολιτικών χρημάτων. Σήμερα όλα αυτά σκεπάζονται από τις στάχτες της Πεντέλης. Σύντομα όμως αναμένεται να φυσήξει και να βρέξει .

http://www.taseis.net/default.php?pname=Article&art_id=5650