Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Κατάσταση δικτύου ΟΤΕ λόγω πυρκαγιών στη Βορειοανατολική Αττική


Όλα τα κύρια Τηλεπικοινωνιακά Κέντρα του ΟΤΕ στη Βορειοανατολική Αττική λειτουργούν κανονικά.
Τα πύρινα μέτωπα πλησίασαν αρκετές φορές Τηλεπικοινωνιακά Κέντρα του ΟΤΕ στη Βορειοανατολική Αττική. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, έφτασαν μέχρι και τις αυλές των κτιρίων. Χάρη στις συντονισμένες ενέργειες των τεχνικών του ΟΤΕ και την καθοριστική συμβολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (ειδικά στην περίπτωση του Τηλεπικοινωνιακού Κέντρου Διονύσου), δε δημιουργήθηκε κανένα ουσιαστικό πρόβλημα.
Κάποια προβλήματα παρουσιάστηκαν στο....



Κέντρο του ΟΤΕ στο Ντράφι. Τεχνικοί εργάστηκαν από την πρώτη στιγμή και το Κέντρο λειτουργεί πλήρως από χθες το βράδυ.

Κατά τόπους διακοπές στις τηλεφωνικές συνδέσεις οφείλονται στην καταστροφή των ξύλινων στύλων και των καλωδίων από τις φλόγες.

Ο ΟΤΕ έχει ήδη διαθέσιμα τα απαραίτητα υλικά και έχει αρχίσει άμεσα τις εργασίες αποκατάστασης.

Από την πρώτη στιγμή, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Παναγής Βουρλούμης, επισκέφθηκε τα σημεία του δικτύου του ΟΤΕ που επλήγησαν περισσότερο από τις πυρκαγιές.

Ο ΟΤΕ έχει αποδείξει και από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία ότι διαθέτει τόσο τα τεχνικά και οικονομικά μέσα όσο και το έμψυχο δυναμικό για να αποκαταστήσει άμεσα τις όποιες καταστροφές έχουν προκληθεί στο δίκτυό του από τις πυρκαγιές στη Βορειοανατολική Αττική.

Πηγή http://www.mobile-news.gr/index.php?lang=bg&article=3971&title=katastash_diktuoy_ote_lugw_pyrkagin_sth_voreioanatolikh_attikh