Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Θαρραλέα


Του Μάκη Κουρή
Δεν μπορεί το πολιτικό σύστημα να συνεχίσει να σέρνεται από τις διαθέσεις της Ζήμενς. Και να εκβιάζεται και να κρατιέται σε ομηρία. Ανάλογα με το ποιο χαρτί και πότε θα βγάλει στη φόρα τη στιγμή που τη συμφέρει.

Η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση, μαζί με τ’ άλλα κόμματα, έχουν τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσουν το τοπίο. Μ’ ένα τελεσίγραφο προς τη Ζήμενς.

Ή δίνετε εντός 48 ωρών τα στοιχεία για το πότε, πώς και σε ποιο πολιτικό στέλεχος, κόμμα και κρατικό αξιωματούχο δώσατε μίζες ή αλλιώς αποκλείεστε από κάθε δημόσιο

έργο.

Ντόμπρα και σταράτα.

Σίγουρα θα υπάρξουν πιέσεις, εκβιασμοί και απειλές. Και παρεμβάσεις έξωθεν. Και από τους γνωστούς «νταβατζήδες».

Σίγουρα θα στηθούν στο απόσπασμα οι επίορκοι. Δική τους ήταν η επιλογή.

Σίγουρα θα υπάρξουν μεγάλες αναταράξεις και τριγμοί σε κόμματα. Προτιμότερο όμως να ξεκαθαρίσει επιτέλους η ήρα από το στάρι... Από το να βουλιάζουμε. Να είμαστε στο έλεος της κάθε πολυεθνικής. Αρκετά τόσα χρόνια μας ΛΗΣΤΕΨΑΝ.

Αντέχουν αυτήν την κόντρα τα κόμματα; Πρωτίστως τα δύο μεγάλα; Ας το αποδείξουν στέλνοντας αύριο το τελεσίγραφο στη Ζήμενς. Που αυτόματα θα λάβουν και οι συνάδελφοί της... Ντόπιοι και ξένοι.

http://www.paron.gr