Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ για το troktiko και τα blogs

"Θέλω να ελπίζω ότι η Google θα σταθεί στο ύψος της και θα εφαρμόσει το Δίκαιο της. Δεν "παραδίδει" ΚΑΝΕΝΑΝ,εκτός κι αν κατηγορείται για ναρκωτικά,παιδεραστια-πορνογραφια και τρομοκρατια.Που φυσικά δεν ισχύουν για το troktiko.
Πιστεύω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε δραματικές εξελίξεις σε σχέση με τον πόλεμο που έχει λαου-λαου ξεκινήσει εναντίον των blog.Το ζήτημα είναι τι κάνουμε εμείς που πιστεύουμε στην ύπαρξη τους και τα στηρίζουμε
Καταρχήν αντιδρούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.Με μαζική διαμαρτυρία στη Google.
Αλλά αντιστεκόμαστε όλοι μαζί στο όποιο σχέδιο εξόντωσης των....



"ανεπιθύμητων" blog και με καταιγισμό ερωτημάτων και μηνυμάτων προς την κυβέρνηση και τα συναρμόδια Υπουργεία.Δικαιοσυνης,Εσωτερικών,Δημοσίας Τάξης και Τυπου.Δεν μπορεί..ΚΑΠΟΙΟΣ θα ξέρει τι γίνεται..
Αν δεν αντιδράσουμε τώρα,θα έχουμε συνέχεια και με αλλους.Το φίμωμα θα είναι οριστικό στα πρότυπα του Ιράν,του Αλγερίου,της Τουρκίας η της Κίνας
Και βεβαίως περιμένω να πάρουν θέση οι γνωστοί μεγαλοδημοσιογραφοι με τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές τους ή τις εφημερίδες τους. Για να δούμε ποιοι θα κάνουν την πάπια..

Με εκτίμηση
Τερενς Κουικ
Δημοσιογράφος"
Αναρτήθηκε από bollywood-greece