Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί Καραβέλα


Το «πράσινο φως» έδωσε η εισαγγελία της Βέρνης για το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του φυγόδικου Χρήστου Καραβέλα, πρώην οικονομικού διευθυντή της Siemens Ελλάς, ο οποίος κατηγορείται από την ελληνική Δικαιοσύνη για τα αδικήματα της ενεργητικής δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα όσον αφορά τη σύμβαση 8002/97 για την προμήθεια ψηφιακών κέντρων από τον ΟΤΕ. Ο 4ος ειδικός

ανακριτής Νίκος Ζαγοριανός, ο οποίος την Πέμπτη αναμένεται να βρεθεί στο Μόναχο για την υπόθεση Χριστοφοράκου, είχε ζητήσει με αίτημα δικαστικής συνδρομής που είχε στείλει στην εισαγγελία της Βέρνης το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του Χρήστου Καραβέλα, το οποίο έγινε δεκτό. Την ίδια στιγμή, όπως έγινε γνωστό χθες, από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές του Λιχτενστάιν διενεργείται προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του πρώην οικονομικού διευθυντή της Siemens Ελλάς, Χρήστου Καραβέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικές αρχές του Λιχτενστάιν κατηγορούν τον Χρήστο Καραβέλα για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Οι αρχές του Λιχτενστάιν φέρεται να έχουν εντοπίσει λογαριασμούς του πρώην μεγαλοστελέχους της Siemens μέσω των οποίων διακινήθηκε «μαύρο χρήμα» από το παραλογιστήριο της μητρικής Siemens.

http://www.apogevmatini.gr/?p=39386