Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Π. Βουρλούμης: Συνεχίζονται οι επενδύσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό


Το αδύναμο οικονομικό περιβάλλον τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στο εξωτερικό εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης, έπληξε τα αποτελέσματα του ΟΤΕ στο β΄ τρίμηνο του έτους, ωστόσο ο όμιλος σημείωσε καλύτερες επιδόσεις του ανταγωνισμού ιδίως στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, όπως σημείωσε ο πρόεδρος του ΟΤΕ, Παναγής Βουρλούμης σε τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές που ακολούθησε τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων του Οργανισμού.

Παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα του τριμήνου ο κ Βουρλούμης αναφέρθηκε....



παράλληλα στην επιβάρυνση των 152 εκατ. από το πρόγραμμα εθελουσίας στην Ελλάδα, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετώπισε ο όμιλος σε ρυθμιστικό επίπεδο, ιδίως λόγο των μεγάλων καθυστερήσεων μέχρι να εξασφαλίσει το “πράσινο φως” για νέα προϊόντα.

Υπογράμμισε παράλληλα ότι ο όμιλος συνεχίζει τις επενδύσεις του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρά το αρνητικό οικονομικά κλίμα, με στόχο να ενισχύσει την θέση του στις αγορές που δραστηριοποιείται. Όπως επισήμανε, στην Ελλάδα ο Οργανισμός σχεδιάζει την διάθεση νέων ευρυζωνικών προϊόντων, ενώ προχωρά με τον σχεδιασμό του νέου δικτύου VDSL. Όπως διευκρίνισε ο κ. Βουρλούμης οι μελέτες για την ανάπτυξη του δικτύου ολοκληρώνονται με ορίζοντα υλοποίησης των επενδύσεων από τις αρχές του 2010, ενώ ήδη ο όμιλος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις τοπικές αρχές

Στο εξωτερικό, η διοίκηση του ομίλου ξεχώρισε τη συμφωνία για την απόκτηση της Zapp στη Ρουμανία. Αναφερόμενος στη συμφωνία ο διευθύνων σύμβουλος της Cosmote, Τσαμάζ Μιχάλης έκανε λόγο για σημαντικά οφέλη μέσω της εξαγοράς -όταν αυτή λάβει την τελική έγκριση- με την Cosmote Ρουμανία να διευρύνει σημαντικά το μερίδιο της στη συγκεκριμένη αγορά.

Πηγή http://www.capital.gr/Articles.asp?id=790729