Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Δίχασαν τους αναλυτές τα αποτελέσματα του ΟΤΕ


Αδύναμα χαρακτηρίζει η JP Morgan τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου του ΟΤΕ, διατηρώντας τη σύσταση της για τη μετοχή της εταιρείας σε Underweight, δηλαδή για αποδόσεις μικρότερες της αγοράς.
Ελαφρώς κάτω του αναμενομένου χαρακτήρισε τα αποτελέσματα του ΟΤΕ η Deutsche Bank, επιβεβαιώνοντας το outlook της σταθερότητας. Η σύσταση που δίνει είναι Hold, δηλαδή διακράτηση, με την τιμή στόχο στα 13,50 ευρώ.
Το ίδιο μοτίβο κινείται και η έκθεση της Bank of America- Merrill Lynch, η οποία χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα.....



κατώτερα των εκτιμήσεων, διατηρώντας τη σύσταση της ουδετερότητας και την τιμή στόχο στα 13 ευρώ.

Αμετάβλητες διατήρησε την τιμή στόχο και τη σύσταση του ΟΤΕ και η UBS, η οποία αποδίδει τα αδύναμα αποτελέσματα στην φορολογική αναπροσαρμογή. Η σύσταση που δίνει είναι ουδετερότητα και η τιμή στόχος στα 12 ευρώ.

Στα 12 ευρώ είναι η τιμή στόχος για τον ΟΤΕ και από τη Citi, η οποία χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα χειρότερα ακόμα και από τις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις. Η σύσταση της είναι hold, με υψηλό τον βαθμό κινδύνου.

Τέλος, πιο αισιόδοξη εμφανίζεται η Morgan Stanley απέναντι στον ΟΤΕ, η οποία δίνει σύσταση για αποδόσεις ίδιες με αυτές τις αγοράς, ενώ κάνει τη διαφορά στην τιμή στόχο, την οποία και τοποθετεί στα 16 ευρώ.

Πηγή http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=220415