Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Γ. Μανώλης: «αθώοι κατ΄ εντολήν»


Κάποιοι υποχρέωναν τους βουλευτές της ΝΔ να ψηφίζουν στη Βουλή την απαλλαγή των κατηγορουμένων για τα σκάνδαλα, για να μην καταλήξουν στο δικαστήριο, καταγγέλλει ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μανώλης σε συνέντευξή του, προκαλώντας έτσι δυνατό πονοκέφαλο στα επιτελεία της Ρηγίλλης.
Ο βουλευτής Αργολίδας θέτει εμμέσως πλην σαφώς θέμα ανεπάρκειας του Κ. Καραμανλή, ενώ λέει ότι το δίλημμα ή «φεύγεις ή μας ρίχνεις» που του ετέθη από τον πρωθυπουργό, θα έπρεπε να έχει τεθεί σε όσους έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα.
«Θα τεθεί θέμα ηγεσίας στη ΝΔ αν....



χάσουμε τις εκλογές», λέει με νόημα, κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι δεν έκανε τίποτε για να αναστρέψει το κλίμα μετά τις ευρωεκλογές και διαπιστώνει με πίκρα ότι «ο διάλογος μέσα στην παράταξη και στο κόμμα έχει σταματήσει προ πολλού».

Ο βουλευτής Αργολίδας χαρακτηρίζει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ευάγγελο Αντώναρο ως επικίνδυνο για την συνοχή της ΝΔ και στρέφει οργισμένος τα πυρά του κατά των «μουσαφίρηδων» στο κόμμα, οι οποίοι, όπως λέει, εμφανίστηκαν μετά την εκλογική νίκη και προαναγγέλλει ότι θα συνεχίσει να μιλάει και μετά την ανεξαρτητοποίησή του, η οποία θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με δηλώσεις του, τον Σεπτέμβριο.

ΠΑΣΟΚ: μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, σχετικά με τα λεγόμενα του κ. Μανώλη, δήλωσε ότι προκύπτει μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης για τον κ. Καραμανλή προσωπικά, αλλά και για τους επιτελείς του.

«Είναι, επίσης, προφανές ότι επιβεβαιώνονται πλήρως οι καταγγελίες μας για επιχείρηση συγκάλυψης των ευθυνών όσων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας εμπλέκονται σε σκάνδαλα. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός προσωπικά είναι απολύτως έκθετοι», κατέληξε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Πηγή http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=56808&cid=6