Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2009

Τη Δευτέρα η απόφαση για τον Χριστοφοράκο


Τη Δευτέρα αναμένεται η απόφαση του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας, για το αν θα αποδεχθεί η όχι την προσφυγή που κατέθεσαν οι συνήγοροι του Μιχάλη Χριστοφοράκου, με την οποία στρέφονται κατά της απόφασης του Εφετείου του Μονάχου για την παράδοσή του στις ελληνικές αρχές...
Η προσφυγή κατατέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του εκπροσώπου της Γενικής Εισαγγελίας του Μονάχου, ότι έχουν καθοριστεί όλες οι διαδικασίες, ακόμα και η ημερομηνία, για την παράδοση του κ. Χριστοφοράκου.
Τη Δευτέρα μεταβαίνει στο Μόναχο ο τέταρτος ειδικός ανακριτής κ. Νικόλαος Ζαγοριανός, με τη συνοδεία τεσσάρων αστυνομικών, ενω ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι όλα τα μέλη της αποστολής έχουν κλείσει εισιτήρια για αυθημερόν επιστροφή.
Την Παρασκευή πάντως, ο κ. Χριστοφοράκος εξετάστηκε και από γιατρούς, και θεωρείται σχεδόν αδύνατη η επίκληση ιατρικού λόγου για τη μη μεταφορά του στην Ελλάδα.
Όλα εξαρτώνται πλέον από την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Καρλσρούης, ωστόσο αν αυτή δεν προκύψει μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, δικαστικοί κύκλοι εκτιμούν, ότι θα πρόκειται για σιωπηρή απόρριψη της προσφυγής Χριστοφοράκου.
Μιλώντας στη Deutsche Welle ο εκ των συνηγόρων του Χριστοφοράκου, Στέφαν Κουρζάβε, μετέφερε μήνυμα του Μιχάλη Χριστοφοράκου, στο οποίο δηλώνει ότι "θα σεβαστεί την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου και, αν δεν γίνει δεκτή η προσφυγή του, θα επιστρέψει στην Ελλάδα με ψηλά το κεφάλι".

Πηγή http://troktiko.blogspot.com/2009/08/blog-post_9840.html