Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη, 4 Αυγούστου 2009

Άφαντο το ένταλμα σύλληψης του Καραβέλα


Ποιο «αόρατο χέρι» μέσα στην κυβέρνηση προστατεύει τον καταζητούμενο για κακουργηματικές πράξεις Χρήστο Καραβέλα; Όπως αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά η zougla.gr, ενώ το ένταλμα για τον Μιχάλη Χριστοφοράκο δημοσιεύθηκε κανονικά στην ηλεκτρονική σελίδα της ΙΝΤΕΡΠΟΛ, με αποτέλεσμα λίγες ημέρες αργότερα να συλληφθεί στο Μόναχο και να επίκειται -εκτός απροόπτου- η έκδοσή του στην Ελλάδα, αντίθετα,

στην περίπτωση του Χρήστου Καραβέλα, το όνομα, η φωτογραφία και τα κακουργήματα για τα οποία καταζητείται δεν εμφανίζονται καθόλου στην ιστοσελίδα της. Ενώ μπορεί κανείς να εντοπίσει εκεί εκατοντάδες καταζητούμενους από κάθε γωνιά του πλανήτη –φυσικά και τον Χριστοφοράκο- ο Καραβέλας λάμπει δια την απουσίας του! Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την απαράδεκτη εμπλοκή και καθυστέρηση που παρουσιάσθηκε στην διαβίβαση από το Υπουργείο Εξωτερικών στις Διωκτικές Αρχές του τηλεγραφήματος από την Ελληνική Πρεσβεία στην Ουρουγουάη, το οποίο αποκάλυπτε την πρόθεσή του να φύγει από την Ελλάδα με αποτέλεσμα να μπορέσει, τελικά, να διαφύγει προς άγνωστο προορισμό, δημιουργεί το λιγότερο βάσιμες υποψίες πως κάποιοι μέσα στην κυβέρνηση προστατεύουν τον φυγόδικο καταζητούμενο πρώην διευθυντή επικοινωνιών της SIEMENS.

Η zougla.gr επικοινώνησε με τον υφυπουργό Εσωτερικών, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, ο οποίος δήλωσε άγνοια (!) για το εάν έχει τελικά εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Χρήστο Καραβέλα και περιορίστηκε στο αυτονόητο, αναφέροντας πως, εάν εντοπιστεί σε ελληνικό έδαφος, θα συλληφθεί. Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Παναγιώτης Στάθης, παρέπεμψε στο Γραφείο Διεθνούς Συνεργασίας της ΕΛ.ΑΣ., υποστηρίζοντας παράλληλα πως είναι πιθανό η διαδικασία αυτή να έχει εμποδιστεί από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων!
Αμφιβάλλοντας κατά πόσο η Αρχή Προστασίας μπορεί να… μπλόκαρε την ΙΝΤΕΡΠΟΛ (γεγονός το οποίο δεν συνέβη στην περίπτωση Χριστοφοράκου ), η zougla.gr επικοινώνησε και με το γραφείο Διεθνούς Συνεργασίας, και συγκεκριμένα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Νίκο Μάρκου, ο οποίος δήλωσε επίσης… άγνοια και παρέπεμψε εκ νέου στον κ. Στάθη!!!


Επικοινωνήσαμε και με εκπρόσωπο του γραφείου Τύπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, η οποία μας παρέπεμψε επίσης στην Ελληνική Αστυνομία!

Ποιος αλήθεια προστατεύει τον Καραβέλα;
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=56149&cid=4