Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Πιο κοντά στο κλίμα ΟΤΕ ο νέος πρόεδρος της ΕΕΤΤ


Η θητεία της ανεξάρτητης ρυθμιστικής Αρχής, με πρόεδρο τον καθηγητή Νικήτα Αλεξανδρίδη, η οποία με κατά καιρούς αποφάσεις της έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στον ΟΤΕ, έληξε στο τέλος του περασμένου μήνα και ο υπουργός Μεταφορών αποφάσισε μην την ανανεώσει. Από ορισμένους η αλλαγή στην ΕΕΤΤ ερμηνεύεται ως νίκη του Π. Βουρλούμη.
Ο κ. Στυλιανίδης προτείνει για τη θέση του προέδρου τον δικηγόρο Λεωνίδα Κανέλλο, διδάκτορα του Δικαίου Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών. Ο διορισμός του θα....



επικυρωθεί από τη Βουλή. Στις υπόλοιπες θέσεις του προεδρείου του Δ.Σ., με απόφαση του υπουργού Μεταφορών, διορίζονται:

* Αντιπρόεδρος, με αρμοδιότητες στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών ο Ευάγγελος Συρίγος, δικηγόρος, διδάκτωρ Νομικής, επ. καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου.

* Αντιπρόεδρος, αρμόδιος για τον τομέα των ταχυδρομικών υπηρεσιών, ο Μιχάλης Σακκάς, ηλεκτρολόγος μηχανικός. Μέλη στο νέο Δ.Σ. διορίζονται οι: Παναγιώτης Κωττής, μηχανολόγος-ηλεκτρολόγος, καθηγητής ΕΜΠ, Γεώργιος Παπαπαύλου, πρώην στέλεχος Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ιωάννης Τζιώνας, δικηγόρος, αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Νικόλαος Παπαουλάκης, δρ ηλεκτρολόγος-μηχανικός ΕΜΠ, Κωνσταντίνος Δεληκωστόπουλος, δικηγόρος, λέκτορας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Παρισίων και Ιωάννης Παπαϊωάννου, πληροφορικός.


Πηγή http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=70870