Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Σύμφωνα με εκτιμήσεις παρατηρητών της αγοράς.....


Ενα σημείο στο οποίο πολλοί αναλυτές αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του ομίλου ΟΤΕ την προσεχή Πέμπτη, θα είναι αναφορικά με τις εκτιμήσεις που θα γίνουν για την πορεία της ελληνικής αγοράς κινητής τηλεφωνίας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις παρατηρητών της αγοράς.....



το α’ τρίμηνο η αγορά της κινητής τηλεφωνίας παρουσίασε μείωση εσόδων της τάξεως περίπου του 10% και δεν αποκλείεται το β’ τρίμηνο να είναι ακόμη χειρότερο με δεδομένο ότι Vodafone ανακοίνωσε μείωση πωλήσεων κατά 15%.

Η Cosmote μπορεί να είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τον ανταγωνισμό, έχει, όμως, και αυτή επηρεαστεί από τον ανταγωνισμό και τα μειωμένα τέλη τερματισμού, ενώ η οικονομική κρίση δεν έχει ακόμη δείξει τα δόντια της. Σημειωτέον πως στην προηγούμενη ενημέρωση των αναλυτών, ο διευθύνων σύμβουλος της Cosmote, M. Τσαμάζ, είχε προβεί στην εκτίμηση ότι η ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας θα παρουσιάσει μία κάμψη μεταξύ 8%-10% όσον αφορά στο σύνολο της χρονιάς, ποσοστό που μεταφράζεται σε απώλειες περίπου 360 εκατ. ευρώ.

Πηγή http://www.mobile-news.gr/index.php?lang=bg&article=3851&title=ote_krisimh_h_anakoinwsh_twn_apotelesmatwn_thn_pempth