Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

"Έχουμε στοιχεία για τις μίζες στη ΝΔ..."


Από http://press-gr.blogspot.com/2009/08/blog-post_366.html

Ο συνήγορος του Χριστοφοράκου ρίχνει το γάντι στον Καραμανλή και τον Ζαγορίτη για την Siemens! Επιβεβαιώνεται, για άλλη μια φορά, το Press-gr

Aπό τον Στάθη Παλαιολόγο.
O εκ των συνηγόρων του Μιχάλη Χριστοφοράκου Στέφαν

Κουρσάβε δήλωσε (εφημερίδα «Το Βήμα») ότι «αν η Νέα Δημοκρατία θέλει στοιχεία για πληρωμές στα ταμεία της από τη Siemens τότε ας μας στείλει σχετικό αίτημα. Θα το διαβιβάσω αμέσως στον πελάτη μου. Είμαι σίγουρος ότι αυτός θα της απαντήσει επακριβώς».
Η δήλωση αυτή, που ισοδυναμεί με πρόκληση προς τη ΝΔ και την υπό τον Κ. Καραμανλή ηγεσία της, επιβεβαιώνει αυτό που αποκαλύψαμε χθες. Η διαδικασία για καταδίκη, χωρίς ακροαματική διαδικασία ενώπιον δικαστηρίου, για το αδίκημα της δωροδοκίας εφαρμόζεται στη Γερμανία όταν τα αποδεικτικά στοιχεία -τα έγγραφα ή οι μαρτυρίες- βοούν και η ομολογία του κατηγορουμένου δεν θεωρείται από μόνη της αρκετή.
Αυτό σημαίνει ότι..

εκτός από όσα είπε ο Μιχ. Χριστοφοράκος υπάρχουν και άλλα αδιάσειστα στοιχεία στα χέρια της Γερμανίδας εισαγγελέως για τις δωροδοκίες στα δύο μεγάλα κόμματα.
Επίσης έχει σημασία ότι ο κ. Κουρσάβε έκανε λόγο για άρνηση της εισαγγελέως Μπόιμλερ-Χεσλ να δεχθεί τον τέταρτο ειδικό ανακριτή Ν. Ζαγοριανό, ο οποίος μεταβαίνει στο Μόναχο. Αυτο σημαίνει ότι ο κ. Ζαγοριανός δεν θα μπορέσει να πάρει εύκολα τα στοιχεία που έχει παραδώσει o Χριστοφοράκος ή έχει βρει από άλλες πηγές η εισαγγελέας.
Θυμίζουμε ότι επανειλημμένα ο Λ. Ζαγορίτης ως γραμματέας της ΝΔ έχει διαβεβαιώσει ότι δεν μπήκαν ποτέ στα κομματικά ταμεία χρήηματα από την Siemens.