Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Ζήτω ο Χριστοφοράκος!


Τελικώς ο Χριστοφοράκος πρόσφερε υπηρεσία στο έθνος! Για να σώσει την πάρτη του μας έδειξε μια φωτογραφία από το πάρτι. Σήκωσε ο άγιος άνθρωπος λίγο το μεγάλο παραβάν, πίσω από το οποίο γίνεται το μεγάλο πάρτι των σοβαρών εκπροσώπων των μεγάλων κομμάτων με τους σοβαρούς εκπροσώπους των μεγάλων επιχειρήσεων. Να δούμε κι εμείς οι μικροί και μη σοβαροί βρε αδελφέ ποιοι μας κυβερνούν, πώς μας κυβερνούν και με πόσο -τουλάχιστον διψήφια- εθνικά κριτήρια παίρνουν τις αποφάσεις τους.

Η μορφωτική και

ηθικοπλαστική προσφορά του ανδρός είναι μοναδική. Και η στεγνή γλώσσα των δικαστών του Μονάχου ανεπανάληπτη: «Συμφωνήσατε, λοιπόν… με τους ταμίες των μεγάλων κομμάτων στην Ελλάδα με τον Κώστα Γείτονα του ΠΑΣΟΚ, τέως αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου… και με τον κύριο Βαρθολομαίο της Ν.Δ. ότι θα παρείχατε στα από αυτούς εκπροσωπούμενα κόμματα, χρήματα της τάξεως συνολικά το λιγότερο διψήφιου νούμερου εκατομμυρίων ευρώ. Τα χρήματα θα έπρεπε να φθάσουν ισότιμα στα ταμεία των κομμάτων Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ και από εκεί ενδεχομένως να μοιρασθούν περαιτέρω».

Πω-πω! Δεν είναι έξοχο; Δεν αξίζει να τυπωθεί και να μοιραστεί σε σχολεία, πανεπιστήμια, ουρές ανέργων του ΟΑΕΔ, διαγωνιζομένων για μια θέση στον ήλιο, ασθενών του ΙΚΑ και δικαιούχων επιδόματος πολυτέκνου, ώστε να μετάσχουν όλοι της εθνικής υπερηφάνειας; Να εννοήσουν ότι υφίσταται και «το λιγότερο διψήφιο νούμερο εκατομμυρίων ευρώ»; Να εμπεδώσουν ότι στο κορυφαίο εθνικό επίπεδο των ταμείων των δύο κομμάτων εξουσίας ο ανταγωνισμός καταργείται και το χρήμα διανέμεται «ισότιμα»; Μία σου και μία μου. Τουλάχιστον διψήφιο εσύ, τουλάχιστον διψήφιο εγώ.

Θα πείτε ότι οι δημόσιοι λειτουργοί-οπαδοί των δύο κομμάτων, όφειλαν να αποφασίζουν «υπέρ της εταιρείας Siemens ενδεχομένως και ενάντια στο καθήκον τους». Ε και; Γι’ αυτό θα γκρινιάξουμε τώρα; Πολύ περισσότερο που «ενδεχομένως» κάτι να έφτανε και σ’ αυτούς, μιας και το χρήμα «ενδεχομένως να μοιραζόταν περαιτέρω»; Θα κολλάμε στο καθήκον και θα αμφισβητούμε την πεμπτουσία της οικονομίας της αγοράς και του πολιτικού μας συστήματος; Δεν είναι πιο παραγωγικό να μιλάμε για τις εθνικά επωφελείς επενδύσεις της κάθε Siemens, ή έστω για τα λάθη της αριστεράς τον Δεκέμβρη, την ανάγκη της αυτοδυναμίας και την πράσινη ανάπτυξη; Δεν θα γίνουμε και κομμουνιστές για ένα -γερμανικό μάλιστα- βούλευμα…

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=482117