Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Έρχεται σήμερα ο Χριστοφοράκος


Θέμα ωρών θεωρείται η παράδοση στις ελληνικές Αρχές του φυγόδικου πρώην ισχυρού άντρα της Siemens στην Ελλάδα, Μιχάλη Χριστοφοράκου.

Στο Μόναχο μεταβαίνει ο τέταρτος ειδικός ανακριτής κ. Ζαγοριανός, ο οποίος χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση της Siemens, συνοδευόμενος από τέσσερις Έλληνες αστυνομικούς για να επιληφθεί των λεπτομερειών του θέματος και να παραλάβει τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.

Η παράδοσή του θα γίνει έως....



το μεσημέρι σήμερα, και η μόνη επιφύλαξη που υπάρχει είναι σχετικά με την τελική απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Καρλσρούης, το οποίο αυτό και μόνο αυτό μπορεί να μπλοκάρει την έκδοση του φυγόδικου.

Πρέπει να θεωρείται όμως δεδομένη η τελική απόφαση του γερμανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου, ειδάλλως δεν θα υπήρχε λόγος να μεταβεί στο Μόναχο η πενταμελής ελληνική ομάδα για να τον παραλάβει.

Επομένως, το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας δε θα δώσει εντολή στην εισαγγελία του Μονάχου να ανασταλεί η διαδικασία της παράδοσής του, η οποία σε αυτή την περίπτωση είναι άμεσα εκτελεστή, και ο Μιχάλης Χριστοφοράκος θα αναχωρήσει με τη συνοδεία του ειδικού ανακριτή και των τεσσάρων Ελλήνων αστυνομικών κατ' ευθείαν για την Αθήνα.

Πηγή http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=57884&cid=6