Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

COSMOTE, Οι αγώνες του UEFA Champions League στο κινητό


Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τους αγώνες της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης UEFA Champions League που μεταδίδονται από το MEGA και στο κινητό τους τηλέφωνο, προσφέρει αποκλειστικά στους πελάτες της η COSMOTE. Η υπηρεσία Mobile TV του COSMOTE my view εμπλουτίζεται και από την Τρίτη 18 Αυγούστου προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο των αγώνων UEFA Champions League που μεταδίδονται από το MEGA.

Συγκεκριμένα:....



• Ζωντανή αναμετάδοση αγώνων: Μέσα από την υπηρεσία Live TV (Ημερήσια χρέωση 1,60 ευρώ με ΦΠΑ για όλα τα κανάλια του Live TV) και το κανάλι του MEGA θα αναμεταδίδεται ζωντανά και σε αποκλειστικότητα ο αγώνας της Τρίτης.
• Τα σημαντικότερα στιγμιότυπα των αγώνων: Το site UEFA Champions League Videos (MEGA) (Ημερήσια χρέωση 1,20 ευρώ με ΦΠΑ για όλα τα videos), θα παρέχει σε αποκλειστικότητα περιεχόμενο (Video On Demand μέσω τεχνολογίας video streaming) από τον αγώνα της Τρίτης, αλλά και σχετικό αρχειακό υλικό.
• Πριν την έναρξη του αγώνα: οι συνδρομητές της COSMOTE θα έχουν στη διάθεσή τους το Match Preview (Προεπισκόπηση αγώνα)
• Κατά τη διάρκεια του αγώνα: θα υπάρχουν οι κατηγορίες Goals (γκολ αγώνα), Penalty Miss-Red cards που θα περιλαμβάνει τα χαμένα πέναλτι και τις κόκκινες κάρτες, εφόσον υπάρχουν) και Προηγούμενοι αγώνες (αρχείο).
• Μετά τον αγώνα θα προστίθεται και η επισκόπηση του παιχνιδιού, με τις σημαντικότερες φάσεις των αναμετρήσεων.

Πηγή http://mynextphone.gr/cosmote-uefa-champions-league-6789/