Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Ανθρώπινο σφάλμα η δημιουργία και η εξάπλωση του Η1Ν1 !


Ένα άρθρο που έκανε χτες την εμφάνιση του στο internet ισχυρίζεται οτι ο ιός Η1Ν1 έφυγε κατά λάθος απο εργαστήριο μελέτης που έκαναν επιστήμονες απο 3 ηπείρους και αναφέρει σχετικά οτι Το νέο στέλεχος H1N1, το οποίο ανακαλύφθηκε στο Μεξικό και στις...



...ΗΠΑ τον Απρίλιο, μπορεί να είναι το προϊόν των τριών στελεχών από τρεις ηπείρους που επιστήμονες αντάλλαξαν τα γονίδια σε ένα εργαστήριο.

Οι συγγραφείς ανέλυσαν τη γενετική σύσταση του ιού και διαπίστωσαν την προέλευσή του μπορεί να εξηγηθεί πιο απλά με τη συμμετοχή του ανθρώπου από ό, τι αν υποθέσουμε οτι είναι μια σύμπτωση της φύσης.

Ενώ η ακριβής προέλευση του νέου στελέχους H1N1 είναι ένα μυστήριο, η έρευνα τους έχει "έθεσε πολλά νέα ερωτήματα," είπαν.

Ενώ τα αποδημητικά πτηνά μπορεί να ενεργήσουν ως αγωγός για τη σύγκλιση τους, η ανθρώπινη συμμετοχή στην συγκέντρωση αυτών ιών είναι «μακράν η πιο απλή εξήγηση,"

όλο το άρθρο μπορείτε να το βρείτε εδω

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601124&sid=ajw2AS.d1wK8

Πηγή http://www.bno.gr/